Cautare

315 de rezultate pentru "micul" (2.84 secunde)
Copiii care mananca impreuna cu parintii micul dejun si pranzul au un risc mai mic cu aproape 40% de a deveni obezi (Autoare:
Pestele si legumele sunt ideale, alaturi de lactatele slabe la micul dejun sau la cina.
Micul dejun este nelipsit in aceasta dieta si se bazeaza exclusiv pe fructe, care sunt extrem de recomandate atat de-a lungul celor 90 de zile, cat si dupa incheierea lor, respectiv a regimului.
Potrivit APC cerealele rafinate pentru micul dejun nu sunt altceva decat amestecuri de fainuri rafinate, uleiuri vegetale exotice, minerale si vitamine sintetice, arome artificiale, aditivi alimentari si zahar in exces sub diverse forme, transformate intr-o pasta de cereale care la temperaturi inalte a fost transformata prin procesul de extrudare in forme atragatoare pentru micii consumatori.
In plus, dieta bulletproof recomanda renuntarea la micul dejun, considerat de nutritionisti cea mai importanta masa zilnica. Nutritionistii ne recomanda ca la micul dejun sa mancam cereale sau paine, oua, lactate (proteine), fructe pentru fibre si vitamine, cafea sau ceai.
Prin produsele variate, gama Cereal BIO readuce in actualitate beneficiile nutritionale ale unor cereale milenare, precum graul spelta, hrisca, amarath-ul, quinoa, regasite in intreaga gama, de la biscuiti si fursecuri, la cerealele pentru micul dejun, paleuri, paine nordica, paine crocanta taraneasca, sos pentru paste si umpluturi.
Or, selectia respectiva face ca romanii sa fie sufocati, de la o vreme incoace, de comentariile si sfaturile revarsate de pe micul ecran de sfertodocti, de interlopi si de fosti puscariasi.
Numita Micul Atlas, casa pe roti are o suprafata de 17 metri patrati, o inaltime de 4 metri si cantareste 2,8 tone. ... Un aspect interesant este ca Micul Atlas are multe materiale reciclate.
el regiza la Bucuresti "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery, iar ea juca doua roluri: ... - L-am cunoscut intre doua repetitii - sotul meu regiza la Bucuresti "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery.
Ieri insa, Agathon s-a limitat la un expresso si, in timp ce povestea despre turism, Sulfina si PSD, fostul ministru nu a putut sa nu "solicite" o pauza de cateva minute pentru a se sfatui cu staff-ul DD TV (noua sa dragoste) in privinta decorului pe care il va utiliza la emisiunea "Bilet de vacanta", care se va "produce" pe micul ecran in fiecare seara, intre orele 20.00 si 21.00, pana pe data de 25 august.
Presedintele Tineretului Social Democrat (TSD), Victor Ponta, recidiveaza si il ataca din nou pe fostul sau mentor politic, Adrian Nastase.
In acea perioada, l-am redescoperit pe Vasile Dancu, nu in calitate de "micul Goebbels al PSD", cum ii spunea presa cat timp era ministru, ci de Ideolog si Mare Reformator al PSD.
Rezultatul l-a facut pe cel numit cindva "micul Titulescu” sa-si schimbe aliura fetei. Fara a deveni sentimental, Victor Ponta a declarat ca "in acest moment organizatia de la Galati este in reorganizare”.
Coreenii de la Daewoo au avut cel mai mare succes cu brandul Matiz, supranumit "micul gigant", care nu se mai produce de câteva luni, dar care a facut valuri în România.
Dupa multi ani, Mona Nicolici a revenit pe micul ecran. Dar doar pentru o seara! Era in platoul Antenei 3, unde Mihai Gadea in­vitase cativa dintre jurnalistii din vechea garda sa rememoreze zi­lele de inceput ale Antenei 1, aflata acum la majorat.
In conditiile in care emisiunea nocturna revine pe micul ecran in 3 septembrie, postul de televiziune a trecut deja la scoaterea cadrelor cu Andreea Mantea din reclamele productiei, scrie click.ro.
Jurnalistii de la radaronline.com l-au filmat pe Steve Jobs cu sase luni inainte de a muri, cand iesea dintr-o cafenea unde luase micul dejun impreuna cu sotia.
(acum corporatie) il forteaza pe micul blog sa plateasca ca sa ajunga la oamenii din curte (publicitate = o suma de bani pe o perioada anumita si cu o estimare numerica de potentiali clienti, asa cum iti doresti).
Ceasca de la micul dejun. Leviteaza singura pana la chiuveta? -------------------------------------------------------------------------------- Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii.
sa vrei sa spui Te iubesc si sa spui Te iu-iu, sa nu poti sa termini Crescut de mama, bunici si matusi, micul Dan a devenit, devreme, un fin cunoscator al psihologiei feminine, insa relatia cu scoala a fost complicata.
google-analytics.com