KFETELE.RO: 5 SFATURI CA SA SLABESTI IN LUNA AUGUST!
Mai e putin din vara si nu trebuie sa te dai batuta! Incearca sa urmezi acesti 5 pasi pentru a avea o silueta armonioasa.

1.Nu rata nicio masa de peste zi! Chiar daca nu poti manca din cauza caldurii, incearca sa respecti cele 5 mese si sa profiti de gratare. Pestele si legumele sunt ideale, alaturi de lactatele slabe la micul dejun sau la cina.

2. Adauga in fiecare zi in meniul zilei ceva sanatos. Alege gustari usoare din legume proaspete cu sosuri de iaurt, salate cu seminte sau fructe de padure proaspete. Vei reduce si cantitatea de sare consumata si vei scapa de retentia de lichide.

3. Hidrateaza-te corect! Bea apa multa si pastreaza acest obicei si dupa vara. Bea inghitituri mici, la 15 minute. Evita sucurile cu zahar.

4. Mergi zilnic la piata. O zi pe saptamana fii vegetarian si consuma fructe la micul dejun, la pranz portii generoase de legume la gratar, iar seara incearca salate de rosii cu castraveti, ardei, ceapa, seminte de tot felul si ulei de masline.

5. Alunga sedentarismul odata pentru totdeauna. Acum e momentul sa inoti zilnic, sa urci pe munte, sa alergi dimineata devreme in parc.

Sursa: oanacuzino.ro