Cautare

197 de rezultate pentru "mercedes" (6.34 secunde)
In Bangkok, compania Thai Airways royal Orchid le pune la dispozitia pasagerilor masajul Thai, sali de sedinta, si chiar transport complementar cu agilele masini marca Mercedes Benz.
Pe de alta parte, cea mai atragatoare si mai luxoasa masina pentru anul acesta a fost declarata Audi A3 2006, alaturi de Mercedes-Benz CLS 500 2006.
Pe de alta parte, cea mai atragatoare si mai luxoasa masina pentru anul acesta a fost declarata Audi A3 2006, alaturi de Mercedes-Benz CLS 500 2006.
Asiguram service la aceste servicii pentru Daewoo, dar vrem sa ne extindem si pentru Mercedes, Ford, Volkswagen etc.", a precizat Vasile Munteanu, directorul general al firmei.
Asiguram service la aceste servicii pentru Daewoo, dar vrem sa ne extindem si pentru Mercedes, Ford, Volkswagen etc.", a precizat Vasile Munteanu, directorul general al firmei.
Determinarea pare sa fie cuvantul de ordine pentru Mercedes-Benz SL65 AMG, preferat de mamele divortate, care doresc mai degraba sa afiseze multa forta si putere decat sa isi expuna o anumita capacitate de seductie cum fac semenii lor de sex opus, acestia preferand superbul Chevrolet Corvette decapotabil.
Curiosii vor putea "admira" branduri extrem de variate (BMW, Mercedes-Benz, ATV, Yamaha, Hammer, Infinity, Mustang, Hyundai, Mitsubishi, Honda, Kia, Seat, Renault, Dacia si Nissan).
Spre exemplu, un fermier avea nevoie de o limuzina Mercedes, care trebuia sa-i fie livrata direct acasa, la poarta. Cereri bizare sau nu, taranii manifesta interes pentru integrare, chiar daca informatiile cu privire la aceasta si fondul SAPARD sunt pe alocuri gresit intelese.
Producatorii au folosit pentru aceasta gama doar esenta de lemn nobil, care nu mai poate fi gasit in nici un alt autoturism, nici macar intr-un S-Klasse de la Mercedes-Benz.
"Vorbim de o masina de emotie, supersport, alternativa la modelele Porsche Cayman S si Mercedes SLK 55 AMG", a mai spus Cristian Filculescu.
"Vorbim de o masina fabricata in Europa - in Olanda si Germania - pe aceeasi platforma cu Mercedes A Classe", a spus Lucian Dinu.
Motoarele, fie pe benzina, fie diesel, consuma in jur de trei litri la suta de kilometri. Cu toate acestea, masinile ce apartin germanilor de la Mercedes nu se vand foarte bine in Europa.
Printre acestia se numara si firma Evobus, dealer al producatorului de autovehicule si mijloace de transport Mercedes, care era nemultumita de cerintele impuse de Transurb.
Cele mai nesigure autoturisme In afara unor modele de Sport Utility Vehicle (SUV) considerate nesigure pentru pasageri in cazul unui impact, mai sunt anumite modele de lux printre cele mai cautate de oamenii cu bani care au deja sesizari in privinta sigurantei, unul dintre ele fiind si clasa M de la Mercedes-Benz care a fost modificat de curand din cauza unor probleme la sistemul de directie.
In cadrul programului mai pot fi cumparate 1.479 de automobile Fiat, 1.456 - Ford, 578 - Toyota, 381 - Citroen, 115 - Mazda, 69 - Hyundai, 12 - Mercedes, Chrysler, Jeep sau Dodge, precum si sapte autoturisme Lada.Ca sa nu mai existe masini nevandute prin acest program, oficialii de la Ministerul Mediului au decis ca, in acest an, Programul "Rabla" sa aiba trei etape.
În ciuda camuflajului, s-au distins forma caroseriei si dimensiunile noului SUV.Audi Q5 va fi rivalul lui X3 de la BMW si viitorul GLK de la Mercedes si va fi construit la fabrica din Ingolstadt, Germania.
Cei interesati vor putea „admira“ branduri extrem de variate (BMW, Chevrolet, Dacia, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota).
Esplanada Teatrului National „Marin Sorescu“ s-a transformat într-un show-room urias, care adaposteste zeci de branduri auto - BMW, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Dodge, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Yamaha si ATV.Transformarea teatrului se datoreaza Camerei de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, care organizeaza prima editie din acest an a manifestarii expozitionale Autoshow Oltenia 2007.
Mercedes, BMW si Seat au avut cresteri de 0,1%, în timp ce singura marca de masini cu „sânge“ nemtesc în scadere a fost Seat, cu 0,4% mai putine vânzari decât anul trecut. Citroen - cadere de 1.054 de unitati Francezii de la Renault si Peugeot se pot lauda si ei cu sporiri ale numarului de vânzari cu 1,2%, respectiv 0,6%, Citroen fiind singura marca franceza cu 1.054 mai putine unitati decât în 2006.
Nu exista prea multe informatii despre interiorul masinii, însa, potrivit Hyundai, spatiul din habitaclu este mai generos decât în cazul Mercedes-ului clasa E sau BMW seria 7 si, de asemenea, Genesis poate fi echipat cu bord îmbracat în piele.Initial, modelul va veni ca sedan, varianta coupe devenind disponibila abia mai târziu.
google-analytics.com