Cautare

197 de rezultate pentru "mercedes" (3.63 secunde)
Printre masinile rulate care sunt scoase la vanzare se afla Ferrari sau Bentley, Porsche, Mercedes, Audi sau BMW. Acestea se vand cu 30% mai ieftin la numai un an de rulare.
• Pentru Mercedes-Benz Clasa C, cu motorizarea diesel de 2.148 cmc,impozitul se ridica la 773 lei. ntre 2.601 cmc si 3.000 cmc, se va plati 144 lei pentru fiecare 200 cmc, fata de 60 lei in 2010.
Cazul unui om nemultumit de valoarea taxei auto Totul a inceput in 2008 cand un sibian, Ioan Tatu, a cumparat din Germania un Mercedes de 11 ani vechime pe care a dat 6.600 euro si pentru care a platit in tara 2.000 de euro pentru a-l inmatricula.
BMW X7 vine in intampinarea proiectelor celor de la Audi (Q9) si Mercedes( viitoarea generatie de GL, de dimensiuni mai mari).
N-o sa-si mai cumpere doua Mercedes-uri, ci doar unul. Dupa ’89, pentru o perioada scurta, politicienii aveau averi modeste sau deloc.
Mercedes-Benz, Mitsubishi, Land Rover, Range Rover, Jaguar, Ford, Hyundai, Peugeot sau automobilul electric sunt cateva dintre marcile ale caror noi modele au putut fi admirate in Complexul Expozitional EXPOROM.
Echipa Red Bull a preluat conducerea la constructori, dupa ce a acumulat 101 puncte, si este urmata de McLaren-Mercedes - 92 de puncte, de Lotus-Renault - 57 de puncte si de Ferrari - 47 de puncte.
VfB Stuttgart si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in meciul disputat joi seara, in Grupa E a Europa League la fotbal, pe Mercedes-Benz Arena.
Pai, daca aduc cei mai buni jucatori, investesc ca patron milioane de euro si-ti dau un Mercedes si tu mi-l conduci de asa natura ca termini pe locul doi, a spus Prunea, prezent in studioul emisiunii Digi Sport Matinal.
Pe locul patru se situeaza GE, Nokia pe locul cinci, urmati de Toyota, Intel, McDonalds si Disney, iar pe locul 11 se afla Mercedes-Benz.
Cunoscuta actrita vieneza Mercedes Echerer isi va prezenta cel mai recent proiect dedicat culturii spatiului dunarean, iar tanarul muzician Cristian Ruscior va sustine la finalul serii un scurt recital de vioara.
Mercedes-Benz Romania, Magic FM, Adevarul, Click, Ring, Sapte Seri, Zile si Nopti, Sunete, Tabu, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, ADPM.ro, PeTeava.ro, 220.ro, InfoMusic.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, Kudika.ro, eComunicate.ro, Port.ro, Cocor MediaChannel, Carpat Guard, Spard Teamaa www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
Mercedes-Benz Romania, Magic FM, Adevarul, Click, Ring, Sapte Seri, Zile si Nopti, Sunete, Tabu, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, ADPM.ro, PeTeava.ro, 220.ro, InfoMusic.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, Kudika.ro, eComunicate.ro, Port.ro, Cocor MediaChannel, Carpat Guard, Spard Teamaa www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
Desi, cerintele nu sunt la fel de extravagante ca ale altor artisti de notorietate internationala, Enrique Iglesias a solicitat ca pe toata perioada sederii sale la Bucuresti sa se deplaseze cu o masina Mercedes din gama de lux, sa fie cazat in apartamentul prezidential al unui hotel de cinci stele din capitala, unde va beneficia de servicii spa de relaxare, dupa concert.
In 1993, el a revenit in tara si a pus bazele companiei Auto Schunn, astazi a treia entitate Mercedes-Benz din Romania din punctul de vedere al volumului de vanzari.
Asa cum barbatii ne recomanda noua, cand ne casatorim cu ei, sa-i sustinem in toate, sa trecem impreuna prin foc si prin apa, si atunci din ou va iesi o lebada frumoasa, intr-un Mercedes alb.
in ciuda acestui fapt, lumina se apropia rapid, facandu-l pe Acevedo sa creada ca erau farurile unuia dintre vehiculele mai grele (Citroen 2400 sau Mercedes Benz...), deci a incetinit si a tras spre marginea din dreapta a asfaltului, in scopul de a permite unui alt concurent la raliu sa il depaseasca.
Starul a fost casatorit cu actrita Joanne Whalley (50 de ani), intre 1988 si 1996, si are doi copii, Mercedes (23 de ani) si Jack (19 ani).
Nu fac reclama la masini, dar daca iti cumperi Logan, mergi cu Logan, daca iti cumperi un Mercedes, ai alt confort.
Astfel, masina pe care o conducea a fost lovita din spate de un autoturism Mercedes, al carui sofer a fost ranit si transportat la un spital din Capitala, informeaza MEDIAFAX.
google-analytics.com