Cautare

197 de rezultate pentru "mercedes" (7.58 secunde)
Ion Urdareanu, de la dreapta la stanga a aleei prin loc nepermis si fara sa se asigure, moment in care a fost surprinsa si accidentata usor de o autoutilitara marca Mercedes Sprinter, condusa de catre un barbat, care a ramas neidentificat si care a efectuat o manevra de mers cu spatele fara a se asigura.
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Bechet, judetul Dolj, au depistat pe sensul de intrare in tara, un autocamion marca Mercedes Benz cu numere de inmatriculare provizorii bulgaresti, valabile numai pe teritoriul statului bulgar.
Bratianu, cand tanara a traversat, se pare, printr-un loc nepermis si a fost lovita de un autoturism Mercedes care circula dinspre Piata Unirii catre Piata Universitatii.
Politistii clujeni au identificat in orasul Huedin un autovehicul inmatriculat in Germania, care figura ca fiind sustras de pe teritoriul respectivului stat, si au retinut cetateanul chinez aflat la volan, informeaza Monitorul de Cluj.
Poate, daca n-ar avea orizontul limitat de o sala de sport stupida, cumparata cu un Mercedes, Blaga ne-ar explica de dincolo ca orice apa se intoarce la izvoare, orice izvor se intoarce intr-un nor, si orice nor se intoarce intr-o lacrima.
Chestiile astea-s bune mereu in halele Mercedes. In fotbal, ziua a venit la meciul contra Italiei, cand Grosso si Del Piero, vajnicii amatori de pizza, dar si de fotbal adevarat, au executat doua bijuterii de suturi care l-au facut pe herr Siegenthaler somer cu acte.
Politistii au avut nevoie de 11 ore pentru a-l prinde pe soferul care a umilit doi politisti de la Rutiera si patru jandarmi.
Primarul din Valiug a avut o tentativa de a-l opri pe Cristian Ungur cu un microbus Mercedes pus de-a lungul drumului, pe care tanarul l-a tamponat.
Marian Stancovici, de 24 de ani, din comuna Unirea, judetul Dolj, in timp ce conducea un autoturism Volkswagen Golf, inmatriculat in Bulgaria, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu autotractorul Mercedes, condus regulamentar de Radisav Zekavica, de 55 de ani, din localitatea Ercege (Serbia).
Constantin de 29 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, prin fortarea lacatului de la usile din spate ale unei autoutilitare marca Mercedes, ce se afla parcata pe sos Colentina, sector 2, au sustras din interior un cantar electronic, 5 pepeni si suma de 50 lei, valoarea totala a prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 300 lei, recuperat in proportie de 20% si restituit partii vatamate.
La data de 11 august 2010, Dispeceratul 112 a fost sesizat de un barbat cu privire la faptul ca, la aceeasi data, persoane necunoscute, prin tractare cu un auto dubita marca Mercedes Sprinter, i-au sustras un autoturism marca Iveco, parcat pe str.
Alexandru de 27 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mercedes pe Pod Timpuri Noi dinspre bd. Gheorghe Sincai catre str.
Leziuni usoare dupa o tamponare la viteza Aproape la aceeasi ora, un tanar de 22 de ani, din Darabani s-a izbit cu masina, un Mercedes inmatriculat in Anglia, intr-un copac de pe marginea soselei din Paltinis.
Leziuni usoare dupa o tamponare la viteza Aproape la aceeasi ora, un tanar de 22 de ani, din Darabani s-a izbit cu masina, un Mercedes inmatriculat in Anglia, intr-un copac de pe marginea soselei din Paltinis.
Ilfov, a condus un microbuz marca Mercedes, pe bd. Bucurestii Noi dinspre bd. Laminorului catre sos. Bucuresti-Targoviste. Cand a ajuns la intersectia cu str.
MADALIN de 31 de ani din judetul Calarasi, care, in calitate de conducator auto la o societate comerciala cu sediul in judetul Calarasi, efectua regulat transport rutier de persoane cu un autoturism marca Mercedes Sprinter, fara a detine licenta de executie pentru traseu.
Basarabia, au oprit in trafic o autotutilitara marca Mercedes Sprinter. La controlul efectuat asupra autoutilitarei, agentii de politie au constatat ca aceasta transporta un numar de 30 saci cu grau.
in noaptea de 21/22.08.2010, prin smulgere, au sustras cele doua oglinzi retrovizoare de la un autoturism marca Mercedes ce se afla parcat pe Str.Cristea Mateeescu din sectorul 2, valoarea prejudiciului fiind estimata la suma de 400 lei, nerecuperata.
de 16 ani din Bucuresti, sector 3, care a sustras geamurile oglinzilor laterale ale unui autoturisml marca Mercedes, parcat pe o strada din sectorul 1.
MARINELA de 24 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe Calea Rahovei dinspre str. Petre Ispirescu catre str.
google-analytics.com