Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (3.05 secunde)
Tamas a fost preferat lui Luchin ca fundas dreapta, Gabi evoluind in ultimele doua meciuri ca titular la WBA in aceasta pozitie.
Era un Tamas care nu jucase la club si dadea semne de nervozitate, Era un Marica, si el cu putine meciuri la Schalke, era un Torje, care si el se recupereaza foarte greu si spaniolii stiu asta, Era unul dintre mijlocasii centrali...
Steaua a plecat cu toate cele trei puncte din Norvegia si mai are nevoie de un singur punct din ultimele doua meciuri pentru a se califica in primavara europeana.
Au multe meciuri de jucat de acum incolo si se vor mai intampla si altele de genul asta. E un meci de fotbal, de ce sa stea suparati?
Echipa antrenata de Victor Piturca a jucat 10 meciuri in 2012, 6 amicale si 4 in preliminariile Cupei Mondiale din 2014, bilantul fiind de 6 victorii, 2 egaluri, 2 infrangeri si un golaveraj de 19-10.
Din acest punct de vedere, trebuie sa discut cu primul ministru, cu presedintele Senatului si cu primarul general, asta e in primul rand o decizie politica. In septembrie 2014 vor fi anuntate cele 13 orase care vor organiza meciuri la turneul final", a spus Sandu.
In ceea ce o priveste pe Ajax, a disputat deja cinci meciuri oficiale in acest an, bilantul fiind de trei victorii, un egal si o infrangere.
Gazeta Sporturilor a pus pe hartie solutiile selectionerului pe fiecare post, incercand sa anticipeze cati dintre stelisti vor fi pe teren in cele doua meciuri importante.
De cand a plecat Didier Drogba din echipa, nu mai merg la meciuri. Desi locuiesc in Chelsea, aproape de stadion, nu ma mai pasioneaza fotbalul.
Vezi toti jucatorii chemati pentru meciurile cu Olanda si Ungaria Victor Piturca a anuntat noaptea trecuta lotul complet de jucatori pentru cele doua meciuri care pot stabili calificarea la Cupa Mondiala din Rio 2014.
Cu 18 goluri marcate doar in turul de campionat, Rusescu pare a fi singura certitudine, chiar daca Piturca nu s-a bazat pe el in ultimele meciuri.
E mult sa iei 8 goluri in doua meciuri cu Olanda. Sportul trebuie sa devina o prioritate in Romania. Daca nu va fi asa, o sa ne zbatem in mediocritate.
Mai avem niste interceptari, din care rezulta, in primul rand, ca Becali si Mititelu sunt doi dobitoci agramati. Dar si ca astia doi manareau meciuri spaguind la arbitri.
Cupa Confederatiei continua, duminica seara, cu doua meciuri extrem de interesante: Mexic - Italia si Spania - Uruguay.
Avem vom avea meciuri in cupele europene, unde sint angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Avem meciuri in cupele europene, unde sunt angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
10 meciuri, din 38 posibile, a bifat Chivu sezonul trecut in Serie A din cauza numeroaselor probleme de sanatate 2,2 milioane de euro anual net e salariul lui Cristi la Inter, cu care mai are contract pina la 1 iulie 2014 Un an de coamar:
Cristea (Stanciu 46), Tanase (Tatu 82) - Piovaccari (Nikolici 46). Antrenor: Laurentiu Reghecampf. In celelalte meciuri ale etapei s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Pandurii si Petrolul au remizat in primele meciuri, acasa, 1-1 cu Hapoel Tel Aviv si Vitesse Arnhem, iar sansele lor de a trece de aceasta faza sunt reduse.
In total, a acumulat 64 de meciuri sub tricolor (fara gol marcat), in 43 dintre ele purtand banderola de capitan, inclusiv la turneul final al Campionatului European din 1984, potrivit FRF.
google-analytics.com