Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (2.70 secunde)
Din senin, cineva din RCS-RDS reclama un "santaj", dupa ce s-a aflat existenta unui contract cel putin ciudat intre RCS-RDS si Mitica Dragomir, seful Ligii Profesioniste de Fotbal, cel care a vandut drepturile de difuzare a meciurilor din Liga I, meciuri care fac si ele obiectul contenciosului cu Intact.
atit Steaua, cit si Nationala sint angajate, chiar acum, in meciuri dificile de calificare. Doresc sa va mai informez ca, la un somaj de cca.
Ai un calendar cu zilele de nastere ale tuturor, aniversari, meciuri de fotbal, serbari, sedinte cu parintii. 15. Repeti la nesfarsit povesti din copilaria ta, sperand ca cei mici vor invata din greselile tale.
boxerul Vitali Kliciko, legendar, urmarit de mine in multe meciuri! - ca si fra-su, Vladimir! - dar ei stiu doara sa dea "cu pumnul"!
De cate ori sunt meciuri la Sala Polivalenta, din cauza ca aceasta nu are locuri de parcare, spectatorii parcheaza autoturismele pe locurile din fata blocurilor noastre.
In acelasi interval orar, pe treptele Centrului cultural Barbu Stirbei, vor avea loc meciuri demonstrative oferite de sectia de box a CSM Calarasi, dar si o demonstratie de culturism oferita de Clubul sportiv Fortus Calarasi.
Se vind meciuri, se vind jucatori, care au, de multe ori, un statut de sclavi. Se vind locuri in divizia A, ceea ce anuleaza rolul campionatului in ierarhizarea valorilor.
FA a trimis deja "dosarul Mutu " la FIFA, cerind ca suspendarea de sapte luni sa fie totala, atit la meciuri, cit si la antrenamentele cu o echipa.
Si asta nu are nici o legatura cu faptul ca prin campanie omul mergea la meciuri si confunda actorii, strigind "Forza Egner " in loc de "Hai FC-ul ".
Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au analizat situatia de la FCSB, unde Gigi Becali a criticat dur echipa, desi nu a pierdut niciunul dintre ultimele noua meciuri jucate.
Acesta a gasit argumente pentru ramanerea selectionerului, dar i-a facut si reprosuri, cel mai mare fiind acela ca si-a anuntat plecarea cu o luna inainte de ultimele doua meciuri din preliminarii, decisive pentru calificarea la baraj.
Dinamo - FCU Craiova 0-0 Liga 1 / Sezon 2021 - 2022 Etapa 17 Echipele de start DINAMO: Iliev - Sorescu, Pinto, Grigore, Radu - Matei, Rauta, Kainourgios - Torje, Ivanovski, Magureanu Rezerve:
Spectatorii de la meciuri pot sta la stadion pana la ora 22:00. Fanii Universitatii Craiova au facut scandal inainte de meciul cu FCSB.
Singura preocupare a samsarilor a fost sa scoata bani, vinzind jucatori, meciuri, locuri in campionat, fara insa a intocmi acte contabile.
Singura preocupare a samsarilor a fost sa scoata bani, vinzind jucatori, meciuri, locuri in campionat, fara insa a intocmi acte contabile.
Oltenii si-au propus sa dispute 3 meciuri amicale. 9 ianuarie: Universitatea Craiova- Paksi 14 ianuarie: Universitatea Craiova - Banik Ostrava 16 ianuarie:
In schimb, FC Caracal, cu Nae Ungureanu antrenor principal, a reusit un retur de forta, cistigind meciuri cu echipele pretendente la promovare.
Tehnicianul a comentat si o posibila demitere de la echipa, dupa ce in primele doua meciuri din 2022 Rapid a luat doar un punct.
Iosif este sub presiune la Rapid, avand in vedere ca echipa are cinci meciuri la rand fara victorie si risca sa rateze calificarea in play-off.
FC Voluntari nu a reusit o victorie pe teren propriu cu Rapid. Partida s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, iar ilfovenii raman pe locul trei in clasament, cu 43 de puncte.
google-analytics.com