Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (4.66 secunde)
trei meciuri, trei infrangeri pe linie. In Europa League am aratat exact ceea ce aratam in anii ’60-’70 incepand cu tururile II sau III ale cupelor europene.
Lor li se adauga si Alexandru Chipciu, care va fi recuperat de staff-ul "ros-albastrilor" pentru ultimele 3 sau chiar 4 meciuri din grupe.
Nu mai avem ce face, urmeaza doua meciuri pe care trebuie sa le castigam, dar suntem la mana altor echipe.
Romania a pierdut insa primele trei meciuri, 10-14 cu Tara Galilor, 14-19 cu Georgia si 7-14 cu Anglia, urmand sa mai joace duminica impotriva Portugaliei (10,44).
Primele meciuri ale Ungariei si Turciei sunt decisive. Trebuie sa fim optimisti. Inainte de meciul cu Turcia am avut calificarea in mana, dar deja este istorie acel meci.
Clasamentul Ligii I dupa disputarea ultimelor doua partide din acest an, Astra Giurgiu - Steaua, scor 1-1, si Concordia Chiajna - FC Viitorul, scor 1-2:
In grupele LC, formatia pregatita de Laurentiu Reghecampf a stabilit insa un record negativ, de 23 de meciuri fara victorie in Liga Campionilor.
Federatia Romana de Fotbal a depus candidatura oficiala pentru gazduirea de meciuri din faza grupelor si a optimor de finala ale Campionatului European din 2020, ce va fi organizat in 13 orase europene.
Tecau a castigat in 2012 aproape 500.000 de dolari exclusiv din meciuri de dublu, an in care a reusit si cea mai buna clasare in ierarhia ATP, locul 5.
Duminica, 29 iunie, sunt programate alte doua meciuri din optimile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie - 13 iulie), informeaza Agerpres.
Marti 1 iulie sunt programate ultimele doua meciuri din optimile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie - 13 iulie) :
Cele patru meciuri din "sferturile de finala" ale Coppa del Mondo - Brazilia 2014 au inceput ieri, vineri - 4 iulie, cu partida GERMANIA - FRANTA (ora 19.00, a Romaniei;
Un stadion cu 15.000 de locuri poate organiza meciuri de Europa League, eu spun sa ne intindem cat ne tine plapuma.
Bekbaev, Muldarov, Tagybergen, Shabalin, Kapadze, Zenkovich, Aimbetov ---------------- In cele trei meciuri disputate pana acum in tururile preliminare din Liga Campionilor, kazahii au expediat 40 de suturi spre poarta, avand una dintre cele mai bune medii dintre echipele participante in aceasta competitie (13,33 per meci).
Un numar de 53 de tari vor incerca sa obtina calificarea la Euro-2016, echipa Romaniei urmand sa joace in preliminarii 10 meciuri.
"Este etapa care programeaza doua meciuri foarte importante, pe langa cel al nostru. Este vorba despre Irlanda de Nord - Finlanda si Ungaria - Grecia.
Cum arata Grupa F dupa cinci etape Romania ocupa primul loc in Grupa F a Preliminariilor Euro 2016, cu 13 puncte dupa 5 meciuri, unul peste ocupanta locului secund, Irlanda de Nord.
Dupa ce a dezamagit la ultimele meciuri din Fed Cup, Simona abandoneaza echipa intr-un moment critic. Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa:
Dupa meciuri de calificare aprig disputate, dupa o semifinala si o finala de zile mari, CATENA RACING TEAM a cucerit Trofeul celei de-a IV-a editii, fiind declarata de organizatori SURPRIZA frumoasa a campionatului.
In schimb, Danemarca si Polonia sunt echipe cu care Romania se lupta de multa vreme de la egal la egal, iar Muntenegru ramane un adversar imprevizibil dar posibil de batut in ambele meciuri, si acasa, si in deplasare.
google-analytics.com