Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (2.54 secunde)
Va trebui sa ne asumam uneori acest statut si in preliminariile CM si avem nevoie de acest gen de meciuri in care sa nu pierdem din prestigiu sau incredere.
"Obiectivul nostru este sa castigam cele trei meciuri, nu unul. Pentru ca, daca mergem cu gandul sa invingem Franta si Muntenegru, sa ne menajam cu Japonia, sau alte calcule, nu avem nici o sansa.
Iata programul celorlalte meciuri ale rundei: astazi, ora 18.00: Metaloglobus Bucuresti - Minerul Motru, Gaz Metan II Medias - Atletic Bradu, Jiul Rovinari - FC Oltchim Valcea, FCM Targoviste - Damila Maciuca, Pandurii II Targu Jiu - Visina Noua;
E o echipa buna, in ultimele meciuri a avut rezultate bune, dar si noi am avut un parcurs bun. Eu zic ca va fi un meci frumos.
Sunt convins ca vom avea parte de meciuri frumoase, cu multe goluri", a declarat organizatorul turneului si totodata antrenorul AS Constructorul 2012, Dan Deliu, pentru GdS.
Castigatoarea fiecarei grupe se va califica mai intai in play-off, in care se vor meciuri eliminatorii, tur-retur, iar invingatoarele vor obtine calificarea la turneul final al CE din 2014, care va avea loc la Budapesta.
Vor fi meciuri dificile", a declarat selectionerul Emil Sandoi, facand referire si la returul cu Slovacia, care va avea loc marti, la Mogosoaia, de la ora 18.00.
sa butoneze telecomanda in cautarea unor meciuri in adevaratul sens al cuvantului. Daca ar fi sa gasim o raza de lumina in oceanul cenusiu al prestatiei de la Innsbruck, aceasta ar fi jocul relativ bun al defensivei, bine garnisit cu cateva interventii de efect al portarului Tatarusanu.
Cele patru meciuri din sferturile de finala ale Campionatului European de Fotbal, transmise in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, au ocupat primele pozitii ale clasamentului programelor tv difuzate in ultimele zile.
Nu imi caut o scuza, dar uitandu-ma la celelalte 29 de meciuri, nu am avut reactie, nu am fost eu.
In sferturile de finala, Portugalia a trecut la limita de Cehia, Cristiano Ronaldo marcand unicul gol al meciului, in timp ce Spania i-a predat o lectie de fotbal Frantei, castigand cu 2-0, ambele meciuri fiind semnate de Xavi Alonso.
Cele opt echipe vor juca doua meciuri, tur-retur, castigatoarele urmand sa se alature celorlalte 28 de echipe din faza grupelor, pentru un total de 32 la startul competitiei.
nu era omologata pentru meciuri de handbal in prima divizie, echipa feminina de handbal va sustine meciurile de acasa in Banie, in noua Sala Polivalenta de 4.000 de locuri.
Nu pot sa fac o echipa pe 'genunchi', care sa piarda mai multe meciuri la rand, apoi sa imi sara si suporterii in cap", a spus Mititelu la GSP TV.
Horatiu Gorun sustine ca Djokovic si Divac vor sustine meciuri demonstrative si se vor intalni cu tinerii iubitori de tenis si baschet.
Desi Steaua are trei victorii din trei meciuri in campionat, o elimiminare inca din faza preliminariilor din Europa ar fi fost un dezastru.
10 meciuri are Razvan Rat in calitate de capitan al echipei nationale: in partida contra Estoniei l-a egalat la acest capitol pe Lita Dumitru, depasindu-i pe Balaci si Iordanescu
Campioana Romaniei a castigat in urma ‘‘dublei‘‘ reusite de brazilianul Rafael Bastos (19, 34), care a jucat opt meciuri pentru Braga in sezonul 2009/10.
Giulestenii au doar sapte meciuri disputate, partida cu Dinamo din etapa a 4-a fiind reprogramata din cauza amicalului "cainilor" cu Barcelona.
"Daca noi am obtine patru puncte din doua meciuri cu Galatasaray, ne-am califica mai departe. Dar va fi foarte greu avand in vedere investitiile de peste 20 de milioane de la Galatasaray.
google-analytics.com