"Daca Drogba nu mai e, Chelsea nu mai e!", spune ea!
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA" mergea des la meciurile in care juca Chelsea, pe cand Didier Drogba facea parte din echipa! Diseara va merge insa pe Stamford Bridge Stadium, ca suporter al Stelei!
Delia Antal se pregateste de meci! Diseara va merge cu mai multi prieteni, dar si cu fratele fotbalistului Didier Drogba pe Stamford Bridge Stadium la meciul dintre Steaua si echipa engleza Chelsea Londra. Junior Drogba va sustine echipa Chelsea, acolo unde fratele sau, Didier Drogba, a jucat multi ani la rand, iar Delia va face echipa cu prietenii sai romani si va fi de partea Stelei. Actrita si regizoarea s-a hotarat pe ultima suta de metri sa mearga la meci.
Este racita si nu se simte in cea mai buna forma pentru a iesi din casa si a merge pe stadion, insa cativa dintre prietenii sai au convins-o ca nu trebuie sa piarda aceasta partida! Mai ales ca traieste la Londra, locuieste in Chelsea aproape de stadion si dupa meci a fost invitata si la petrecere, la restaurantul echipei Chelsea, acolo unde se vor strange cu totii, fotbalisti, suporteri si vedete. Astfel, Delia Antal s-a mobilizat si a decis sa-si sustina echipa favorita, de aceasta data Steaua!
"Eram fan Chelsea si mergeam des la meciurile echipei, pentru ca am avut ocazia sa-l cunosc pe Didier Drogba, prin intermediul fratelui sau mai mic, Junior Drogba, care a jucat in filmul meu de debut, "D’ORA". Mergeam impreuna cu Junior si faceam galerie pentru Chelsea... De cand a plecat Didier Drogba din echipa, nu mai merg la meciuri. Desi locuiesc in Chelsea, aproape de stadion, nu ma mai pasioneaza fotbalul. Daca Drogba nu mai e, Chelsea nu mai e! Dar diseara insa, voi merge la meciul pe care Steaua il joaca in deplasare cu echipa engleza Chelsea Londra, pe Stamford Bridge Stadium. Voi mege impreuna cu mai multi prieteni si voi sustine, bineinteles, Steaua! Sper ca cei mai buni sa castige! Dupa meci, mergem cu totii sa ne distram la restaurantul echipei Chelsea! Chiar daca nu mai sunt suporter Chelsea, am fost invitata la meci prin intermediul acestei echipe, asa ca voi sta in tribuna VIP, alaturi de suporterii Chelsea, dar in sufletul meu voi tine cu Steaua!", spune Delia Antal.