REALITATEA.NET: Veste TERIBILA pentru Cristi Chivu

Cristi Chivu se va opera pentru a treia oara la degetul al doilea de la piciorul drept ai va fi nevoit sa urmeze o perioada de recuperare de cateva luni. Chivu este in ultimul an de contract cu Inter Milano.
Cristi Chivu a consultat un specialist la Miami care i-a propus o a treia interventie chirurgicala la degetul al doilea al piciorului drept, operat deja de doua ori in cursul sezonului trecut.
Daca medicii europeni pe care i-a consultat pina acum, inclusiv un celebru ortoped olandez, nu i-au oferit nici o garantie in privinta unei vindecari complete, americanii sint mai optimiati. Ai dupa ce au evaluat situatia romanului, au ajuns la concluzia ca miracolul e posibil, printr-o noua tehnica, necunoscuta anul trecut, scrie GSP.
Chivu a parasit cantonamentul din Miami al lui Inter ai e la Bucureati, pentru o intilnire cu impresarii Ioan ai Victor Becali. Dar se va intoarce cit de curind in SUA, unde va fi supus celei de-a treia operatii, urmata de o perioada de recuperare de citeva luni.
Acesta este adevaratul motiv pentru care Inter a decis sa-l imprumute pe Rolando, de la FC Porto, ai nu faptul ca romanul s-ar fi resemnat ai se gindeate la rezilierea contractului, scadent in 2014, sau chiar la o retragere. De fapt, Chivu a decis sa se bata in continuare pentru un final de cariera aaa cum a visat: vara viitoare, pe teren, in tricoul lui Inter.
10 meciuri, din 38 posibile, a bifat Chivu sezonul trecut in Serie A din cauza numeroaselor probleme de sanatate
2,2 milioane de euro anual net e salariul lui Cristi la Inter, cu care mai are contract pina la 1 iulie 2014
Un an de coamar:
- August 2012: Iai luxeaza degetul al doilea de la piciorul drept la Split, contra lui Hajduk, in prima manaa a turului 3 preliminar din Europa League
- August 2012: Durerile la degetul lovit sint tot mai mari, afectindu-i metatarsianul. Decizia: operatie!
- Octombrie 2012: Sufera o a doua interventie la degetul doi, pentru corectarea primei operatii