Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (4.01 secunde)
Mai mult, echipa din Calarasi are 30 de meciuri consecutive in Liga 2 fara infrangere. Semifinalista din Cupa Romaniei, FC Hermannstadt, se poate mandri cu un palmares si mai impresionant.
32 de echipe isi vor disputa marele trofeu in 64 de partide, ceea ce inseamna aproape 100 de ore de vizionare de meciuri la cel mai inalt nivel.
Vor fi cateva meciuri interesante in optimi, cum ar fi Argentina - Franta, Uruguay - Portugalia, Brazilia -Mexic sau Anglia - Columbia.
Unele spuneau ca Blagult a castigat ultimele trei meciuri in care a intrat cu remiza la pauza. Si-a venit si-al patrulea, iar nordicii viseaza sa repete vara superba din 1994, cand au terminat cu medaliile de bronz la gat.
Romania U21 mai are doua meciuri de jucat din campania de calificare la Euro 2019, cu Tara Galilor si Liechtenstein, pe 12, respectiv 16 octombrie, ambele acasa.
Ultima oara la Bursaspor, in prima liga a campionatului din Turcia, Grozav a mai jucat la Dinamo in prima jumatate a anului 2015, 5 goluri in 13 meciuri disputate in Liga 1 si in Cupa Ligii.
In celelalte doua meciuri din etapa a V-a s-au inregistrat rezultatele: Wacker Thun - Ademar Leon, scor 25-26 si Elverum Handball - Riihimaen Cocks, 28-27.
Lituania - 0p PROGRAMUL URMATOARELOR MECIURI: - 17 noiembrie | Serbia - Muntenegru (ora 16:00), Romania - Lituania (ora 21:45) - stadion Ilie Oana, Ploiesti - 20 noiembrie | Serbia - Lituania, Muntenegru - Romania (ora 21:45) Sursa:
In luna noiembrie Romania a sustinut trei meciuri, in care a inregistrat o victorie si doua infrangeri.
Am jucat de multe ori impotriva ei, am avut meciuri dificile impreuna, asa ca o sa fie doar un alt meci urias pentru mine.
doua grupe de cate 5 - play-out-ul se termina in acelasi timp cu play-off-ul - vor fi mai multe meciuri, deci televiziunile vor fi stimulate sa ramana la acelasi nivel financiar pentru drepturile TV DEZAVANTAJ - doua cluburi in plus ar insemna o suma mai mica din drepturi TV pentru echipe:
Andreescu are o serie incredibila de meciuri in 2019, in care a castigat 28 de partide si a pierdut doar 3, disputand o finala WTA, la Auckland, si castigand un trofeu 125k, la Newport Beach.
Dupa 3 meciuri, Romania are 4 puncte si este pe locul 3. Romania a smuls un punct cu multa sansa, gratie golurilor marcate de Claudiu Keseru (77, 90+2), dupa ce scandinavii au condus cu 2-0, prin golurile lui Tarik Elyounoussi (56) si Martin Oedegaard (70).
Competitia din China, dotata cu premii totale de 14 milioane de dolari, a debutat duminica, atunci cand au fost programate cele doua meciuri din grupa Rosie, Naomi Osaka (Japonia) - Petra Kvitova (Cehia), o reeditare a finalei de la Australian Open din acest an, respectiv Ashleigh Barty (Australia) - Belinda Bencic (Elvetia).
Iubitorii sporturilor de tip Kombat vor avea ocazia sa afle de la luptatori cum se antreneaza, ce meciuri noi pregatesc si la ce gale vor participa in 2013.
Iubitorii sporturilor de tip Kombat au avut ocazia sa afle de la luptatori cum se antreneaza, ce meciuri noi pregatesc si la ce gale vor participa in 2013.
Cu Junior merge impreuna la meciuri, dar si la petrecerile mondene de la Londra, acolo unde este invitata in cercurile selecte.
Desi ea si fostul fundas al echipei Concordia Chiajna sunt impreuna de aproape cinci luni, in acest interval de timp s-au tot despartit, iar fata a invocat de fiecare data motive profesionale, spunand ca au stat separati pentru ca sefii fotbalistului nu erau de acord cu relatia lui si l-au tinut pe tusa la cateva meciuri.
Sunt fericit ca bucurestenii merg la meciuri si la evenimente pe Arena Nationala, circula pe podruile Basarab, Pipera, Mihai Bravu, ca zeci de mii de copii invata in cele 100 de scoli reabilitate si modernizate in ultimii 6 ani, ca am reusit sa facem conditii civilizate in 19 spitale aflate in administrarea Primariei Capitalei, sa reabilitam tezaurul monumental care reprezinta Bucurestiul.
Fanii de toate varstele au venit sa il intalneasca fata in fata pe Dan Alexa, aducand cu ei tricouri ale Rapidului, bilete la meciuri din colectiile private, ce au aproximativ 10 ani de cand au fost tiparite, toate acestea pentru a avea o amintire cu Dan Alexa.
google-analytics.com