Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (3.78 secunde)
Dupa 3 ani de glorie, exista oricum riscul unui recul, in plus au plecat foarte multi jucatori decisivi, majoritatea componenti ai echipei nationale (aici nu-i inteleg cum emit pretentii sa aibe 6-7 jucatori la nationala cand ei au avut meciuri cu 6 straini in primul 11, au pierdut 3-4 jucatori de echipa nationala in vara, iar rezultatele oricum nu reclama foarte multi convocati) , se antreneaza unde apuca, joaca unde apuca, au pierdut sprijinul suporterilor.
2.300 km de autostrada in 3 ani / sport.ro Romania ar trebui sa se pregateasca pentru demararea unui mega proiect care presupune dezvoltarea infrastructurii si a stadioanelor de fotbal in vederea gazduirii unor meciuri de la Campionatul European din 2020, insa lucrurile stau pe loc.
Am facut meciuri bune cu ea, ma astept la o intalnire dificila, toate sunt. cred ca am sansa mea. O sa ies optimista pe teren si o sa-mi joc sansa, a mai spus Simona.
Astfel, echipa Romaniei a remizat cu finalistele ultimei editii a Campionatului Euroapean - Italia, 2-2 la Bologna, anul trecut, si cu Spania, care ramane fara victorie in fata nationalei noastre in deplasare, in sase meciuri.
Pana la final, cele doua echipe nu au mai fortat si scorul a ramas egal, 1-1, calificarea in optimi urmand sa se decida in ultimele meciuri.
Kralovec, nascut pe 16 august 1977, arbitru FIFA din 2003, a oficiat o singura data la o partida a nationalei Romaniei, cea disputata in deplasare in fata Belarusului, incheiata 0-0, pe 7 septembrie 2010, in preliminariile EURO 2012. El a arbitrat 3 meciuri ale Stelei in cupele europene:
Dupa ce s-a incapatanat sa tina pe tusa doua meciuri cativa jucatori de la care se credea ca se mai poate astepta ceva, i-a aruncat in final in teren cu nadejdea ca Cel de Sus ii va face sa se impiedice de minge prin careul advers si sa mai primim vreun penalty salvator.
Mai mult decat atat, ultima victorie a portughezilor a fost obtinuta in 1975, iar Franta a castigat de fiecare data in precedentele 10 meciuri cu Portugalia.
Daca miercuri vor avea loc meciuri la fete, joi sunt programate primele partide din turneul masculin de fotbal. Programul primei zile a Jocurilor Olimpice 2016 (ora Romaniei):
- Chiar daca intalnim cel mai mare antrenor din lume, cu rezultate incredibile, cred eu ca pentru noi este o sansa sa aratam bine in cele doua meciuri.
- Am facut doua meciuri foarte bune si cu siguranta suntem pregatiti de Liga Campionilor. Jucatorii si clubul o merita. Am fost echipa mai buna la Bucuresti si am fost echipa mai buna in aceasta seara.
Romania obtine prima victorie in Grupa E si acumuleaza 4 puncte dupa 2 meciuri. Marti jucam cu Kazakhstan, in deplasare.
De-a lungul timpului, intre cele doua echipe s-au disputat 33 de meciuri in care romanii au obtinut 14 victorii, 15 egaluri si 4 infrangeri (54-47 golaveraj).
n-a reusit sa marcheze in ultimele 4 meciuri (cu Rusia, Polonia, Kazahstan si Danemarca). La fel s-a intamplat si in sezonul 1947-1948, cand n-am inscris in tot atatea partide consecutive cu Ungaria, Polonia, Albania si iar Ungaria.
A fost doar a doua victorie a selectionerului german Christoph Daum in opt meciuri (2-3-3), venita in urma unei reprize secunde excelente.
Viktoria Plzen, care a ajuns la 7 meciuri in preliminariile Champions League fara victorie (4 egaluri, 3 esecuri), pierde pentru a treia oara o dubla cu o echipa romaneasca, dupa cele cu Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu.
Fara sanse matematice la locul al doilea in grupa, Romania va intalni in ultimele doua meciuri ale preliminariilor Kazahstan si Danemarca.
Lupta a fost crancena, iar finala de la Wimbledon 1980 a ramas in istorie, fiind si acum considerat unul dintre cele mai palpitante si mai spectaculoase meciuri de tenis din toate timpurile.
Duminica se joaca ultimele partide de simplu Vineri, in primele meciuri de simplu, Dragos Dima (25 ani, 463 ATP) a fost invins de Edan Leshem (20 ani, 285 ATP) cu 6-3, 5-7, 6-2, 3-6, 6-3, iar Dudi Sela (32 ani, 70 ATP) a dispus de Nicolae Frunza (20 ani neimpliniti, 600 ATP) cu 6-3, 6-4, 6-4.
Au fost, in total, 18 meciuri consecutive fara infrangere (15 victorii si trei egaluri), toate in mandatul lui Dan Alexa.
google-analytics.com