Lui Seto, un bolnav de cancer pulmonar, un celebru nutritionist din China i-a recomandat sa o consume timp de 3 luni, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Seto s-a vindecat de cancer! Este o bautura minune si este atat de simplu de preparat!
Miracle Drink, bautura care distruge cancerul si te scapa de orice durere
Pentru a face acest suc, ai nevoie de o sfecla rosie, un morcov si un mar, toate crude. Se spala bine, se taie cubulete, se pun in blender (cu tot cu coaja) cu putina apa plata si sucul se bea imediat.

8 beneficii ale sucului de sfecla rosie
La ce ajuta Miracle Drink

Acest suc va ajuta in urmatoarele afectiuni:

1. Previne dezvoltarea celulelor canceroase.
2. Preveni bolile de ficat, rinichi, pancreas si poate vindeca ulcerul.
3. Intareste plamanii, previne atacurile de cord si tensiunea arteriala ridicata.
4. Intareste sistemului imunitar.
5. Benefic pentru vedere, trateaza ochii rosii, obositi si uscati.
6. Ajutala diminuarea durerilor musculare.
7. Detoxifiaza, ajuta tranzitul intestinal, trateaza constipatia. Trateaza acneea si infrumuseteaza pielea.
8. Elimina respiratia urat mirositoare, datorata indigestiei sau infectiilor in gat.
9. Diminueaza durerile de orice fel.
10. Vindeca febra fanului (rinita alergica).
Sursa: www.blogculegume.ro

Alte beneficii ale Miracle Drink

- Nu exista absolut niciun efect secundar
- Extrem de hranitoare si usor de absorbit
- Foarte eficienta in cazul in care vrei sa pierzi in greutate
- Vei observa ca sistemul tau imunitar va fi imbunatatit dupa doar 2 saptamani

Sucul proaspat de sfecla, morcov si mar este un aliat pentru bolnavii de cancer, pentru ca inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. Prietena mea Lena, despre care am mai amintit pe blog, a avut un cancer agresiv la san, pe care l-a tratat, pe langa medicatia alopata, cu un regim strict vegan, si cu un consum zilnic de suc de sfecla, morcov si mere. Acum este bine!
Poate ajuta la scaderea in greutate, pentru ca este un suc foarte satios datorita fibrelor pe care le contine, si ofera maxim de energie pentru o cantitate mica de calorii
Are efecte anti-inflamatorii
Ingrediente pentru suc de sfecla, morcovi si mere (pentru 2 persoane)

3 morcovi mari sau 4 morcovi mici

Sucul de morcovi este un puternic alcalinizant, plin de vitamine și minerale, cu proprietati detoxifiante si efecte benefice asupra sanatatii ochilor si a pielii.
Morcovii proaspat storsi sunt o sursa pretioasa de beta-caroten si alfa-caroten, care ne protejeaza organismul de radicalii liberi, si previn imbatranirea celulelor. Acesti carotenoizi sunt stocati in ficat si convertiti in vitamina A atunci cand organismul are nevoie de aceasta (in bolile grave ale ficatului, cum ar fi ciroza). Sucul de morcovi este o sursa importanta de vitamina C, vitamina K si cateva vitamine din complexul B, dar si de potasiu, calciu si magneziu (in special in sucurile din morcovi crescuti in soluri organice, de calitate).

1 sfecla rosie medie

Sfecla rosie este o sursa importanta de betanina, cu puternice proprietati anti-inflamatorii anti-oxidante, si cu efect de stimulare a cailor de detoxifiere - colon si ficat. Sucul de sfecla rosie este atat de puternic, incat se crede ca poate ajuta la regenerarea celulelor ficatului in cazul cirozelor. Despre beneficiile sfeclei rosii am vorbit pe larg in postarea precedenta.

1 mar mare sau doua mai micute, din piata

Sucul de mere este un detoxifiant general, datorita pectinei, un tip de fibra care ajuta la eliminarea toxinelor din intestin, inainte ca acestea sa fie filtrate de ficat. De asemenea, merele contin nutrienti valorosi, precum Vitamina A, vitamine din complexul B-urilor, vitaminele C, E, K, acid folic, zinc, magneziu, fier si calciu.

Sucul de la o jumatate de lamaie sau o lime

Pentru a preveni oxidarea nutrientilor din legume si mere
Daca suportati gustul, puteti adauga si o bucatica de ghimbir in storcator, pentru a imbogati valoarea nutritiva si aroma sucului proaspat.
Este foarte important sa beti sucul imediat dupa ce a fost stors, pentru a beneficia la maxim de calitatile nutritive. Asa cum spuneam mai sus, chiar daca incarcatura benefica nu se pierde complet, dupa cateva minute de la stoarcere, nutrientii incep sa oxideze. Sucul se consuma ca atare, fara a adauga zahar. Il puteti eventual dilua cu apa plata sau filtrata, insa nu adaugati sub nici o forma zahar.
Sucul se bea pe stomacul gol, cu o ora inainte de micul dejun, pentru a lasa nutrientilor timp sa fie absorbiti prin intestinul subtire.
In perioada rece, cand nutrientii proaspeti sunt foarte rari, cand pielea este tot timpul acoperita si respira mai greu, si cand consumam multa mancare gatita, ar trebui sa preparam acest suc in fiecare zi, pentru a ne asigura necesarul de nutrienti de buna calitate, si pentru a ajuta organismul in procesul natural de detoxifiere.