Cautare

87 de rezultate pentru "masluire eba" (8.06 secunde)
Nu va castiga la o diferenta mai mare de unu - doua procente de PSD, pentru ca avem si chestiunea cu plecarea lui EBA, dar PDL-ul si PSD-ul vor fi acolo.
Alianta PSD+PC a castigat la mustata alegerile europarlamentare in fata PD-L, potrivit exit-poll-urilor Insomar si CCSB realizate pana ieri seara, la ora 19.00.
Sub acronimul EBA, se lanseaza in cursa adunand cu usurinta cele 100.000 de semnaturi necesare pentru validarea candidaturii.
Desi numeroase publicatii internationale i-au atras atentia ca nu dispune de experienta necesara pentru a accede in Parlamentul European sau pentru a pretinde o functie de conducere in partidul condus de tatal ei, EBA nu se lasa descurajata.
Elena Basescu (foto) nu a purtat o uniforma militara completa, prin urmare nu a incalcat nici un regulament militar la mitingul electoral de la Cluj, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii Nationale, Constantin Spanu.
Autoritatea Electorala Permanenta a precizat ca totalul sumelor obtinute de formatiunile politice in campania electorala pentru europarlamentare se ridica la 5.
"O vad pur si simplu ca pe o razbunare a faptului ca domnisoara Vass nu a prins un loc eligibil", a afirmat EBA.
Europarlamentara EBA si ministrul Turismului, Elena Udrea, s-au aratat interesate sa-si viziteze, cel mai probabil in cursul week-end-ului, colegii reuniti in statiunea Eforie, stiindu-se, dealtfel, ca acestea sunt mari amatoare de astfel de intalniri.
Strategia de comunicare dictata direct de Monica Iacob Ridzi, prin consilierul de imagine al PD-L, Ada Mesesan, includea printre altele, demonstratia ca EBA este nevinovata.
Traian Basescu zice ca fiica sa, Elena, nu a participat la nicio actiune a Ministerului Tineretului si Sportului, cu exceptia concertului trupei Voltaj din Costinesti.
El sustine ca EBA ar fi primit o mare suma de bani cu care a intrat in Romania fara a fi controlata de nimeni.
El a mai confirmat, in aceeasi emisiune, informatiile potrivit carora PD-L a activat "reteaua EBA" de la alegerile europene, pentru a-l ajuta pe Geoana sa intre in finala:
Printre multe altele, el aminteste "iubirea" pe care Basescu i-o declara lui Petre Roman inainte de a-i fura partidul, promisiunea neonorata de a se intalni cu bucurestenii in Piata Universitatii din trei in trei luni, ideea ca Romania nu va fi atinsa de criza financiara internationala, dar si minciuna ca fiica sa cea mica, EBA, a absolvit o facultate din America.
Episoade precum candidatura EBA, scandalul Ridzi, scandalul Udrea i-au redus drastic popularitatea lui Basescu. Izolarea PD-L pe scena este produsul lui Basescu.
Totusi, EBA a absolvit o facultate din Bucuresti cu nume american si doar vreo 2-3 luni fara valoare universitara intr-un schimb de experienta in SUA.
Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunea si ni le-a dat pe EBA, pe Udrea, Ridzi si Anastase. Prima va implini 30 de ani, a doua 37, a treia 33 si a patra 34.
Precedentul EBA nu functioneaza in acest caz, ba as zice ca tocmai din cauza acestui precedent pedelistii s-ar putea sa stea frumusel acasa, pentru a sanctiona aroganta declaratie a lui Prigoana tatal, care-i pune si pe ei intr-o situatie jenanta.
Borfeta, productie proprie a organizatiei de tineret a PD, mandria infractionala a tarii, condusa de Ridzi si EBA. Dar daca n-ar exista o turma de cretini care sa-i sustina, n-ar fi posibila starea de fapt actuala.
Doctorul Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, face dezvaluiri incendiare despre candidatura fiicei sale, criticandu-i pe Traian Basescu, Emil Boc, EBA si Elena Udrea, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la femeiasecolului21.ro.
Exact pe aceasta persoana banuita de media ca s-a aflat in spatele alegerii fiicei mici Eba in post de europarlamentar si care dispune de bugete ministeriale impresionante fara sa dea nimanui seama!
google-analytics.com