Cautare

87 de rezultate pentru "masluire eba" (4.45 secunde)
Mai multe stie fii-ta, EBA. "Operatiunea s-a hotarat in CSAT, inca din vara lui 2010". Buna treaba, rea tocmeala. V’a sa zica, mai nou, arestarile se hotaresc in CSAT.
In plus, ea si-a asumat riscuri enorme, cand a ajutat-o pe EBA in campania electorala pentru europarlamentare impotriva propriului partid.
Nici macar EBA nu a mers pana la capat cu legalizarea drogurilor usoare, cum cer unele organizatii verzi, pentru folosirea lor in scopuri medicinale.
Poate pricepe pentru ce e chestia-aia pe care i-a pus-o Dumnezeu pe umeri. P.S. EBA, totusi, conduce detasat in topul P.P. a PD-L. Bubuie!
Poate-i da Eba niste iarba, sa se mai calmeze. Si a mai zis ca maine regleaza el conturile "cu romanii".
Asa ca, fufi de la A.E.P., Parvuta, fatuca cu EBA, daca incearca sa numere ca Borfeta - care cade pe tare -, mai bine recuza-se antipenal!
Stiu ca multi dintre romanii care au saracit in ultimii ani, carora li s-au amputat salariile, carora le-a venit greu sa inghita aroganta, opulenta, agresivitatea si tupeul unor Elena Udrea, Roberta Anastase, Ioan Oltean sau stupizenia unor semianalfabeti ca Traian Igas sau EBA - si lista poate continua, caci toti si toate sunt parte a ofertei pe care Traian Basescu le-a aruncat-o in dispret cetatenilor - multi dintre acesti romani si-ar dori sincer sa dispara PDL.
Ii mai zice o vorba EBa, fata cea mica si naiva din nastere; ii mai da o pilda din istorie despre tradare fostul prim-ministru;
Ceea ce, probabil, e mai degraba o binecuvantare, dupa mostrele de declaratii a la Igas ori EBA pe care a apucat sa le sloboada public.
Daca a "negociat" asa o sa aiba Eba consumatie mai mica la bambu-uri? O sa scada vanzarile anterioare la ailalta?
Gogosica lu‘ tata, EBA, a plasat pe Twitter un mesaj de Ziua Unirii Basarabiei cu Tara, agrementandu-l cu un clip cuprinzand fotografiile lui Corneliu Zelea Codreanu, lideruli Miscarii Legionare, de extrema dreapta+dreapta, din Romania anilor ‘20-‘30.
Stiti Dumneavoastra, "grupul de la Cluj", cel care i-a facut propaganda electorala publica lui EBA, dar mai ales Elenei Udrea impotriva lui Blaga, inaintea Conventiei PDL.
Pe de alta parte, ce tara am fi daca numele si interesele Romaniei ar sta doar pe umerii fragili ai doamnei in cauza? Din fericire, EBA este caz inchis, asa ca revin la mai devreme pomenitele stelute verzi.
Responsabilitatea se exprima nu prin editarea de fraze, cum spunea Eba despre Boc, ci prin solutii concrete la probleme concrete, prin viziuni realiste si bine definite, ca sa stie oamenii daca, de ce si incotro ar trebui sa-l urmeze.
ESP (controlul stabilitatii), EBA (asistarea frânarii de urgenta), ABS si DSR, acesta din urma fiind un sistem care asigura ca masina nu pasaseste traiectoria dorita de sofer.
ESP (controlul stabilitatii), EBA (asistarea frânarii de urgenta), ABS si DSR, acesta din urma fiind un sistem care asigura ca masina nu pasaseste traiectoria dorita de sofer.
sistem de pornire motor la buton "FordPower", jante de 17 inch, aer conditionat, program electronic de stabilitate (ESP), sistem de frânare cu antiblocare (ABS) cu distributie electronica a fortei de frânare (EBD), asistare electronica a frânelor (EBA), sistem de control al tractiunii, (TCS), Ford Easy fuel etc.
Functia aceasta, depinzand de modul de implementare, e cunoscuta sub mai multe denumiri, cum ar fi distributia electronica a fortei de franare (EBD) sau asistenta la franarea de urgenta (EBA).
Nu se stie in ce emisiune, deoarece din nefericire pentru Andreea, in locul ei presteaza cu aplomb mai proaspata Oana Stancu. Conform zicalei in stil EBA: "Cine pleaca la vanat locul i s-a ocupat"
In campania electorala Traian Basescu si camarila sa (Elena Udrea, EBA etc.) se mutasera la OTV. Practic, se poate spune ca Dan Diaconescu si OTV l-au ajutat substantial pe Basescu sa castige, prin influenta publica reala a postului de televiziune.
google-analytics.com