Cautare

87 de rezultate pentru "masluire eba" (2.93 secunde)
Cristian Preda este in situatia in care a fost Alina Mungiu, intelectuala respectata in cadrul PD-L, dar care nu a reusit niciodata sa o suporte si sa o accepte pe EBA, sustine analistul politic Dan Pavel.
Fiind epuizate restaurantele de fite din Bucuresti, iar Eba mutandu-se la Bruxelles, cei doi amorezi si-au dorit, firesc, sa se intalneasca in alta parte.
Prietenii lui EBA sunt mari amatori si nu sunt de acord cu asa o discriminare. Acum 2 ani, insasi EBA a propus liberalizarea drogurilor, iar acum Boc isi inchipuie ca e de capul lui, manca-o-ar tata de fata cuminte !
TELEVIZIUNILE DIN ROMANIA II PREFERA PE EBA SI VADIM" Organizatia Votewatch.eu a desemnat-o pe Adina Valean cel mai puternic europarlamentar, adica deputatul cu influenta cea mai mare in Parlamentul European. ... Tampeniile debitate de EBA sunt mediatizate pana la refuz.
Sigur, la mine mai adaugati si EBA". Va sa zica, presedintele suspendat, care nu are nicio legatura - nu-i asa?
Videanu e coleg de partid cu el insusi, cu Boc, Eba, Funeriu, Oltean si alte fapturi miraculoase.
Totul pentru EBA: ... Se stie, la europarlamentare va candida si "mezina", adica Elena Basescu sisa si Eba. Nu se stie daca va fi pe lista PDL sau pe lista Miscarii Populare.
Cum (se) rade de Harvard tata lu’ Eba Ca Ioana Petrescu e un dezastru comunicational si de imagine am zis (pe post si sefului ei) si scris (inclusiv aici) inca de cand au scos-o la tv si cadea lumea pe spate ca ni s-au intors valorile de peste Ocean.
Dupa ce a batut audienta cu invitati precum Magda Ciumac, Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc, Dan Diaconescu o vrea si pe Eba in platou.
"Citesc in ziare ca cetateanu‘ Syda, absolut intamplator iubitul Elenei Basescu (Eba), a castigat un post de consilier la Ambasada Romaniei la Paris.
Protejat de casca ce-i venea fest pe test, cu ochelarii ridicati, parea pregatit pentru o infruntare cu nametii, dar gata si de o partida de scuba. Il urmau Eba si Sida, cu harnasamentul adecvat, plus paznicii de la SPP.
De ce a "muscat" EBa la Strasbourg: ... Fiind tanara, EBa nu ar fi avut, teoretic, nevoie de tratament botulinic, dar tinand cont ca a lucrat in lumea modei, unde astfel de terapii sunt curente, nu este exclusa folosirea unor cosmentice pe baza de toxina botulinica.
Deci, suntem oameni seriosi, dar comentam "dezvaluirile" tatalui EBA (care EBA ne-a fost brav europarlamentar, ales democratic), fost reprezentant la Anvers, cumatru cu Bercea.
Nu departe, pe randul al doilea, incadrata de sustinatorii lui Boc, luase loc Elena Basescu (EBA). Basescu: Daca va opriti, n-aveti nici o sansa sa castigati in 2012!
Blogul Roxanei Iordache: BASESCU, GAFA URIASA LA INTALNIREA CU PRINTUL CHARLES! Basescu a comis-o monumental la declaratia din cadrul oportunitatii fotografice cu Printul Charles de la Palatul Cotroceni.
Cand te gandesti ca putea fi EBA, care i-a cedat acestuia locul sau. - Strans cu usa, fostul ministru al Telecomunicatiilor da in primire pe toata lumea.
Semnul electoral al candidatei va fi EBA, de la Elena Basescu, initiale regasite si la masina personala. Ea a inceput sa stranga semnaturile de sustinere chiar in sala in care a tinut declaratia de presa, dupa ce si-a invitat colegii sa fie "draguti" in acest sens.
Ea a adaugat ca semnul electoral va fi EBA, de la Elena Basescu, initiale regasite si la masina personala. Ea a inceput sa stranga semnaturile de sustinere chiar in sala in care a tinut declaratia de presa.
Aspiranta la un post de europarlamentar a fost insotita de mai multi tineri cu sepci care aduceau la culoare cu cea preferata de primarul Constantei, Radu Mazare, atunci cand vine vorba de "lupta electorala", dar si tricouri "marca" EBA, semnul electoral al candidatei.
google-analytics.com