Cautare

2012 de rezultate pentru "masina" (7.16 secunde)
Cand spui Jeep, te gandesti in primul rand la o masina de teren 4x4 bengoasa, genul aspirator de femei, cu care ori urci muntii pe circuite off-road, ori mergi la club, seara, cu viteza a doua, sa fii vazut cand te dai jos din monstrul pe patru roti.
"Transportarea oamenilor la vot cu masina este deja un lucru general.
Concursul "Masina Anului" in Romania - editia 2007 s-a incheiat. ... Concursul "Masina Anului" editia 2007 a fost organizat de Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania in perioada 28 noiembrie - 12 decembrie 2006, in doua etape.
Modelul testat de noi ascundea sub capota un motor V6 de 3,5 litri cu 298 CP, masina cu tractiune pe spate si cutie manuala cu sase rapoarte. ... Pana la aceasta viteza, masina nu a dat nici cel mai mic semn ca ar pierde din putere.
Ti-ai cumparat masina dintr-un parc auto second hand din strainatate, dar nu ai avut posibilitatea sa îi faci verificari temeinice. ... Masina ar fi putut rula lejer 100.000 de kilometri, deci trebuie schimbata distributia.
Masina porneste prin apasarea unui buton plasat în stânga volanului. ... Nu sunt singur în masina. ... Îmi povesteste câteva lucruri despre masina. ... Masina se conduce usor, chiar daca nu sunt eu obisnuit cu ea.
Masina celor de la Tata ar urma sa devina cel mai ieftin automobil de serie din lume. in prezent, cea mai ieftina masina se gaseste tot in India, si este modelul Maruti 800, produs de Suzuki si comercializat la un pret mai mic de 4.000 de euro.
Masina, chiar si stationara, da impresia de forta si viteza si aminteste de modele AMG de succes, precum actualul C-Class din campionatul DTM sau CLK-GTR din 1997, din campionatul FIA-GT. ... masina ajunge la 100 km/h în doar 3,8 secunde si atinge 200 km/h dupa 11 secunde.
Impala este cea mai cunoscuta marca de masina produsa de concernul american General Motors.
Cu alte cuvinte, o persoana fizica si-a cumparat o masina dintr-un stat membru UE. ... Vine cu masina in tara si ajunge la Fisc, unde, obligatoriu, mai plateste o data TVA (19%) si abia dupa aceea autoturismul sau poate fi inmatriculat in Romania.
Este bine sa se concentreze pe masina din fata masinii din fata sa. ... In acest fel soferul observa cand acea masina face o manevra brusca (franeaza, derapeaza) si poate reactiona chiar mai repede decat cel din fata.
Pe scurt, lipsa banilor ne-a obligat sa facem o lista coerenta a nevoilor inainte de a scoate din buzunar banii pentru noua noastra masina.
Pe scurt, lipsa banilor ne-a obligat sa facem o lista coerenta a nevoilor inainte de a scoate din buzunar banii pentru noua noastra masina.
Necunoasterea prevederilor legale ii poate costa scump pe botosanenii care vor sa inscrie in circulatie o masina la mana a doua.
Tata Nano - cea mai ieftina masina din lume - ar putea ajunge si in Romania, scrie presa indiana .
Cum supravietuiesti fara aer conditionat cu masina, la drum lung, pe canicula Se intampla multor soferi sa porneasca la drum lung, pe canicula, cu sistemul de aer conditionat defect, ineficient din cauza lipsei freonului, sau cu o masina care nu dispune de aceasta optiune din fabrica.
Tolo - locul de unde nu as mai pleca Mica statiune Tolo, din regiunea Argolida, peninsula Peloponez, am descoperit-o prima data in anul 2003, cand am facut o excursie cu masina, pe un traseu stabilit cu un agent de turism foarte priceput.
Pe 26 noiembrie 1979, in primele ore ale noptii, in Cergy-Pontoise (Val d’Oise, Franta), trei tineri plecau cu o masina sa vanda la piata niste blugi.
Curios, Johnson s-a indreptat cu masina de interventie intr-acolo. ... Masina de patrulare statea de-a curmezisul, in mijlocul drumului. ... - Am condus masina de patrulare in acea noapte. ... Dupa incident, atat ceasul lui Johnson, cat si ceasul din masina lui, erau in urma cu 14 minute.
Din neglijenta sau de oboseala, multi parinti isi uita copiii in masina, mai precis intr-un cuptor incis. Cateva minute sunt suficiente pentru ca cei uitati intr-o asemenea masina sa moara.
google-analytics.com