Cautare

7205 de rezultate pentru "martis biatrice avocat drept penal" (3.44 secunde)
Vicepresedintele PD Radu Berceanu, vicepresedinte al Senatului, a afirmat sambata, la Craiova, ca toti cei care ocupa functii in care au fost numiti vor fi schimbati, iar cei care au implicat institutiile pe care le-au condus in campania electorala a PSD vor raspunde penal.
Senatorul PSD, Antonie Iorgovan, a anuntat ieri in Plenul Senatului ca partidul sau va depune astazi un denunt penal, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie, impotriva “cetateanului Traian Basescu“.
Consiliului Superior al Magistraturii i-a fost prezentata si necesitatea elaborarii unui proiect de act normativ care sa reglementeze penal conditiile prin care anumite conflicte de interese sa poata fi asimilate actelor de coruptie, pornind de la premisa ca, in prezent, conflictul de interese nu constituie un act de coruptie, dar poate conduce la fapte de acest gen.
condamnat penal, penal, a fraudat referendumul, fiind condamnat pentru o fapta de care nu am fost acuzat in rechizitoriu. Saptamana viitoare o sa vedeti.
Senatorii PRM au depus ieri la Biroul Permanent al Camerei Superioare a Parlamentului o propunere legislativa pentru completarea Codului Penal.
"Nu au solicitat acest lucru pentru ca un reprezentant din alt judet s-a ales cu dosar penal, in urma neregulilor constatate de DNA. ... E vorba de un dosar penal intr-un judet, dar nu in Valcea.
PRIMUL BILANT PENAL AL LUI TRAIAN BASESCU ! Pagube generale: Nu a adus nici un beneficiu tarii si poporului sau in nici una dintre demnitatile in care a fost numit sau ales :
Marea greseala a lui Dragnea este ca, pe de o parte, nu a mers pana la capat cu implicarea partidului in privinta participarii la vot (legea ii permitea acest lucru, dar s-a temut ca nu cumva sa se aleaga cu un alt dosar penal, asa cum s-a intamplat dupa referendumul din 2012).
Primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, a fost pus sub acuzare intr-un nou dosar penal. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 4 au inceput urmarirea penala impotriva primarului pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.
Dosarul trimis de procurori la Tribunalul Gorj are 124 de volume, iar, impreuna cu Mischie, au mai fost urmarite penal alte 26 de persoane - angajati ai Consiliului Judetean Gorj, intre care si presedintele Ion Calinoiu, precum si oamenii de afaceri Clement Mocanu si Relu Stefanoiu.
Cosmin Popescu sustine ca dosarul penal in care a fost trimis in judecata de DNA este "opera lui Seres", care a scris, in sesizarea trimisa procurorilor anticoruptie, date false:
Astfel, cazul s-ar fi putut incadra la infractiunea de trafic de influenta, potrivit articolului 257 din Codul Penal. ... Acest bilet poate avea, pe de alta parte, si o alta conotatie, cea de santaj, care, potrivit Codului Penal, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani.
"Comisia nu are nimic in comun cu acest material", a precizat conservatorul, mentionand totodata ca aceste "fapte noi" ar putea viza si aspectul penal.
Aceasta actiune poate fi oprita in doua situatii, prima fiind cea in care noi, cei de la PD, mergem cu actiunea in Penal. Actiunea in Penal opreste actiunea in Contencios pina la rezolvarea penalului.
Secretarul general al PRM sustine ca a depus, la 1 iunie un denunt penal, iar trei zile mai tarziu a expediat de la Senatul Romaniei, prin posta speciala, un denunt penal impotriva persoanelor care au recurs la fals si uz de fals cu ocazia intocmirii tabelului cu semnaturi de sustinere a motiunii de cenzura cu titlul "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece!".
"Ii cer presedintelui Basescu ca, de urgenta, sa-i demita pe cei doi, iar domnul Tulus sa fie anchetat penal, asa cum rezulta ca merita din raportul prezentat de CSM", a spus Calimente.
In documentul inaintat procurorului general, liderul PRM arata ca rezultatele alegerilor privind reprezentantii Romaniei in PE au relevat aspecte "care se circumscriu ilicitului penal, prin aceea ca raportat la repartizarea demografica a etniei maghiare pe cuprinsul tarii, numarul de voturi realizat de UDMR si candidatul independent Laszlo Tokes dovedeste ca votul nu s-a desfasurat in limitele fixate de normele cadru si nici in cele consfintite in Constitutia Romaniei sau Codul Penal roman".
Politicienii au fost convocati ca urmare a unei sesizari a senatorului PRM Gheorghe Funar care sustine, intr-un denunt penal adresat procurorului general al Romaniei, ca PD si PLD au falsificat mai multe semnaturi de pe lista de sustinere a motiunii de cenzura a PD.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a somat vineri OTV pentru ca in emisiunea "Dan Diaconescu Direct" s-a difuzat un material electoral de sustinere a lui Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Capitalei, care aduce acuzatii de ordin penal si moral celorlati candidati la Primarie.
El a amintit ca Executivul a decis sa retraga din Parlament Codurile, precizand ca este vorba despre Codul penal, Codul de procedura penala, Codul de procedura civila si Legea de executare a pedepselor.
google-analytics.com