Cautare

3465 de rezultate pentru "martie" (3.41 secunde)
Presedintele Basescu a transmis o scrisoare presedintilor celor doua Camere in care se precizeaza ca ii consulta pe parlamentari in legatura cu organizarea referendumului pentru introducerea votului uninominal in a doua parte a lunii martie.
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata.
O parte din foloasele necuvenite au fost pretinse la sedinta din 5 martie 2007 a Biroului Politic a Organizatiei Judetene PNL Gorj.Confruntare cu procuroriiDan Ilie Morega a mers ieri la Directia Nationala Anticoruptie Bucuresti, unde procurorii i-au prezentat învinuirile care i se aduc.
O parte din foloasele necuvenite au fost pretinse la sedinta din 5 martie 2007 a Biroului Politic a Organizatiei Judetene PNL Gorj.Confruntare cu procuroriiDan Ilie Morega a mers ieri la Directia Nationala Anticoruptie Bucuresti, unde procurorii i-au prezentat învinuirile care i se aduc.
Pe durata acestei luni, conservatorii vor fi nevoiti sa-si finalizeze sondajele pentru alegerile locale si sa trimita la nivel central situatia tuturor organizatiilor, pentru ca, pe data de 9 martie, PC sa faca lansarea oficiala a tuturor candidatilor pentru fotoliul de primar din fiecare oras.
Discutiile tergiverseaza circa doua luni, pana pe 21 martie, cand Comisia Europeana trimite Romaniei o notificare oficiala in care ii cere sa renunte la taxa de prima inmatriculare.
Ne continuam si proiectul de renovare si reabilitare al sanatoriului -investitie estimata la 12 milioane de euro si ne pregatim pentru licitatia din data de 17 martie a. ... "Voi avea doua intalniri la jumatatea lunii martie cu Asociatia Ambasadorilor.
Plenul Senatului a hotarat, miercuri, sa amane pentru luni, 16 martie, votul final pentru OUG prin care se introduc pasapoartele electronice, raportul suplimentar al Comisiei juridice a Senatului neintrunind numarul necesar de voturi pentru a fi aprobat.
Scopul deplasarii, din perioada 23 - 25 martie, este acela de a duce un mesaj de solidaritate cu romanii din Italia.
Presedintele organizatiei teritoriale a Tineretului National Liberal (TNL) Constanta, Ionel Spataru (foto), se va afla in cursul zilei de astazi, 20 martie a. ... Incepand cu data de luni, 23 martie a.
Mai exact, Ionel Spataru, fostul sef al institutiei mai sus amintite si-a dat demisia vineri, 20 martie a. ... Teoretic, incepand cu data de ieri, 23 martie a. ... Asta pentru ca, potrivit lui Learciu, cel mai probabil investitia lui in functie se va produce miercuri, 25 martie a.
Inspectoratul Teritorial in Constructii are in mod oficial, incepand de ieri, 26 martie a. ... Cu toate ca documentul de numire a lui Ion Florentin a sosit deja la Prefectura judetului Constanta, investirea pe post a acestuia va avea loc abia in cursul zilei de luni, 30 martie a.
Finalul lunii martie a fost mana cereasca pentru unul dintre consilierii locali ai comunei Valu lui Traian.
Organizatia judeteana liberala il sustine pe Crin Antonescu la alegerile din PNL, programate in perioada 5-7 martie.
Gheorghe Gheorghiu Dej a fost liderul comunist al Romaniei din 1948 pana la moartea sa si Presedinte al Consiliului de Stat al Republicii Populare Romane in perioada 21 martie 1961 - 18 martie 1965. 'In martie 1965 se stinge la Bucuresti, dupa un cancer galopant, Gheorghe Gheorghiu Dej.
Primarii si consilierii din cele trei judete au votat in unanimitate si instituirea zilei de 15 martie ca sarbatoare oficiala in Tinutul Secuiesc. ... luni, 15 martie, cele doua Camere ale Legislativului nu lucreaza in plen, asa cum era normal.
In acest cadru a fost abordata si chestiunea aderarii Romaniei la spatiul Schengen in martie 2011, obiectiv strategic pentru Romania si o contributie la consolidarea proiectului european in ansamblu.
De asemenea, pe 3 martie 2008, STELBO, ca unic depunator de oferta, castiga un nou contract la DSC, care viza inchirierea de masini de maturat strazile.
"M-as mira sa se intample pana pe 25 martie. ... "Dl Voiculescu cred ca a dat in bobi, nu-mi dau seama", a raspuns Viorel Hrebenciuc, intrebat cum a stabilit Dan Voiculescu data de 25 martie pana la care seful statului ar putea fi suspendat.
In 17 martie 2010, Cristian Anghel a demisionat din PNL, in aceeasi zi fiind incarcerat.
google-analytics.com