Cautare

3465 de rezultate pentru "martie" (3.89 secunde)
"Dimpotriva, medicamentele romanesti se ieftinesc cu 4% din 15 martie in farmacii", ne-a declarat ieri Dragos Damian, director comercial al companiei farmaceutice Terapia, cel mai mare producator de medicamente din Romania.
Creditul acordat firmelor si populatiei a inregistrat la finele lui martie un sold cu 51,7% mai mare fata de valoarea consemnata in luna similara a anului trecut, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Fata de martie insa, productia industriala din aprilie a scazut cu 7,3% in toate cele trei sectoare industriale: ... In ceea ce priveste volumul cifrei de afaceri a intreprinderilor care se ocupa de comertul cu amanuntul, acesta a crescut cu 1,6% comparativ cu martie.
Romania si Bulgaria vor aplica sistemul european de protectie a produselor traditionale pana la 1 ianuarie 2008, iar celelalte state membre UE sunt obligate sa finalizeze procedurile pana la 31 martie 2007, portivit reprezentantilor Ministerului Agriculturii, citati de Mediafax.
Potrivit ordinului, se interzice pescuitul stiucii, pe o durata de 40 de zile, in perioada 15 februarie - 26 martie in anii 2007 si 2008.
Agentii economici au putut depune registrele incepand cu 12 martie. ... 31 martie este ultima zi pentru plata primei transe a impozitelor locale si taxelor pentru terenuri, cladiri si autovehicule.
In ultima sedinta din martie raportul euro/leu a deschis sedinta la 3,3680, dar ordinele de vanzare au impins moneda unica spre pragul de 3,35 lei. Comparativ cu sfarsitul lunii februarie, ultima sedinta din martie a adus o apreciere a leului de 1,13%.
Potrivit legii, taxele locale au putut fi achitate fara penalitati pana pe 31 martie. ... Daca pana pe 28 martie, Directia a incasat 235 de miliarde de lei vechi, ceea ce inseamna 28% din totalul veniturilor pe anul 2007, vineri si sambata s-au incasat sume record.
Toate acestea s-au reflectat in deficitul comercial, care a crescut la 4,046 miliarde de euro la finele lui martie, cu 72,1% mai mult decat dupa primele trei luni din 2006.
Desi numarul restantierilor BCR era la finele lui martie de circa 269.000 de persoane, valoare debitelor reprezenta pana la 0,2% din totalul creditelor acordate de banca in acea luna, potrivit profesorului universitar Mihai Ilie, sef de proiect pentru managementul riscului al bancii.
In luna martie atit salariul mediu, cit si cel net, au fost in crestere fata de luna precedenta.
Multa vreme slab tranzactionat, constructorul Forconcid SA (FOND) a evoluat spectaculos de la 1,4 lei în martie, la 121 de lei în iulie, pe un volum de tranzactionare în crestere.
Termenul in care operatorii de transport in regim de taxi trebuie sa isi preschimbe autorizatiile de transport expirate a fost prelungit cu trei luni, de la 31 decembrie 2007 la 31 martie 2008.
Daca actul normativ trece si de Camera Deputatilor, compania americana ar putea începe procedurile de preluare a Daewoo din luna martie.La cererea presedintelui Comisiei de privatizare a Automobile Craiova, Sebastian Vladescu, senatul a adoptat, ieri, proiectul de lege privind privatizarea Daewoo, aprobând astfel preluarea acestei companii de catre Ford.
Comitetul pentru Dezvoltare Rurala din cadrul Comisiei Europene are astazi pe ordinea de zi aprobarea Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), instrumentul prin care România poate accesa fonduri europene de circa opt miliarde de euro, pâna în 2013. „Programul este pe ordinea de zi pentru întrunirea de azi a Comitetului, iar masurile vor fi lansate în luna martie“, a declarat Gheorghe Albu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Acesta a declarat la un post de televiziune ca cea mai mare valoare va fi atinsa in martie, atunci cand inflatia va depasi 8%.
Prima parte a deponentilor, provenind din judete de la Alba pâna la Mures - în ordine alfabetica, puteau ridica banii de la primul termen, iar ceilalti - provenind din judetele Neamt pâna la Vrancea, inclusiv Bucuresti - urma sa primeasca banii de pe 21 ianuarie 2009.  Confirmarea de la CEC, dupa 3 martie Începând cu 3 martie, românii care au depus bani pentru autoturism vor putea merge la ghiseele CEC ca sa dovedeasca depozitul facut pâna în 1992, pentru a primi confirmarea din partea bancii în vederea obtinerii despagubirilor si pentru a opta pentru modalitatea de plata, a precizat luni presedintele CEC, Radu Gratian Ghetea.
Guvernul a mandatat Comisia de privatizare a Automobile Craiova sa prelungeasca pâna la 21 martie valabilitatea ofertei de vânzare, necesara pentru finalizarea tranzactiei cu grupul american Ford, a anuntat ieri presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu.
Firmele, asociatiile familiale si persoanele fizice autorizate vor fi scutite de la plata taxelor pentru actualizarea obiectului de activitate la oficiile Registrului Comertului, conform Clasificarii Activitatilor din Economia Nationala-CAEN, facilitate valabila timp de un an, pA¢na la 1 martie 2009."Actualizarea obiectului de activitate pentru persoanele juridice si dezmembramintele fara personalitate juridica ale acestora, precum si pentru persoanele fizice autorizate sa desfasoare activitati economice A®n mod independent si asociatiile familiale se realizeaza de catre Oficiul National al Registrului Comertului, prin oficiile de pe lA¢nga tribunale, la cerere, fara plata taxelor aferente A®nregistrarii mentiunii A®n registrul comertului", se arata A®ntr-o hotarA¢re aprobata recent de Guvern.
Guvernul a mandatat Comisia de privatizare a Automobile Craiova sa prelungeasca pâna la 21 martie valabilitatea ofertei de vânzare, necesara pentru finalizarea tranzactiei cu grupul american Ford, a anuntat ieri presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu.
google-analytics.com