Cautare

3465 de rezultate pentru "martie" (2.63 secunde)
Lansarea cartii "I de la Iliescu" are loc in preajma aniversarii zilei de nastere a lui Ion Iliescu (80 de ani pe 3 Martie 2010) si este gazduita de Fundatia Europeana Titulescu (Soseaua Kiseleff nr 47), luni, 1 Martie 2010, la ora 14:00.
In cursul zilei de sambata, 19 martie a.c., in Sala de Spectacole a Casei de Cultura, in temeiul dispozitiilor articolului 51, alineat 2 din Legea 51/1995 modificata, republicata si completata cu Legea 255/2004, Consiliul Baroului Constanta a convocat Adunarea Generala Ordinara a Baroului si a Fundatiei Europrof.
Guvernul isi va angaja raspunderea pe Codul Muncii pe 8 martie. Guvernul isi va angaja raspunderea asupra Codului Muncii marti, 8 martie (Ziua Femeii) incepand cu ora 10,00, au a stabilit luni Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.
196 din 13 martie 2008, cu modificarile si completarile ulterioare, prin prezentul proiect se propune si suspendarea aplicarii, pana la data publicarii rezultatelor alegerilor din anul 2012 in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, urmatoarelor acte normative:
In martie 2003, inainte de a se incheia auditul pe anul anterior, a inceput un control al Garzii Financiare la Petromidia.
Pensionarii din toata tara ameninta ca ies in strada pe data de 26 martie. ... "Reprezentantii celor patru organizatii centrale de pensionari civili au luat hotararea de a iesi in strada in 26 martie", a declarat Dumitru Cojanu, vicepresedintele Consiliului National al Persoanelor Varstnice din Romania.
Termenul de 31 martie, vehiculat in presa, nu este prevazut nicaieri, nu exista o limitare, au mai explicat oficialii ARR.
14 Martie - Negoita la Dinamo Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Google sarbatoreste duminica 6 martie 2011 94 de ani de la nasterea lui William Eisner sau Will Eisner, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori americani si un foarte bun artist care a contribuit la propagarea benzilor desenate si este cunoscut pentru studioul pe care l-a creat pentru benzile desenate "The Spirit".
Propunerea initiala de creare a unei colectii de documente avand legaturi intre ele [1] a fost facuta de Tim Berners-Lee in martie 1989. ... In martie 1989 Tim Berners-Lee scrie lucrarea: ... In martie traficul datorat World Wide Web-ului, masurat in nodurile NSF, ajunge la 0,1%.
Sambata 28 martie 2015 a avut loc in sala de festivitati a Primariei Oltenita -o intalnire a fostului presedinte ION ILIESCU cu publicul oltenitean. ... LANSARE DE CARTE ION ILIESCU OLTENITA 28 MARTIE 2015.
VUNK va canta chiar astazi 22 Martie la Hard Rock Cafe in cadrului showului #detot unde ii are ca invitati pe castigatorul Eurovision Romania alaturi de Cristina Balan si Florena, HARA canta joi 24 Martie iar apoi Cristina Balan (Vocea Romaniei), se intoarce la Hard Rock Cafe pe 25 martie pentru un show alaturi de trupa sa !
A 11-a editie a Festivalului Internațional de Blues de la Sighisoara se va desfasura in sala de spectacole Mihai Eminescu, pe parcursul a doua seri, in perioada 25 si 26 Martie 2016, cu doua concerte pe seara, a cate 80 de minute, prezentate de Berti Barbera.
In 11 martie 1865, tanarul Eminovici primeste pasaport pentru trecerea in Bucovina, apoi este tinut in gazda la profesorul sau Aron Pumnul, fiind si ingrijitor al bibliotecii acestuia.
Lucrarile la case, amanate de inundatiile din martie In conditiile in care lucrarile la casa ramasa neconstruita de anul trecut vor incepe in aceasta saptamana, asa cum a declarat edilul-sef din Melinesti, beneficiarul s-ar putea considera norocos daca se va muta in noua locuinta la sfarsitul verii.
Constantin Brancusi s-a nascut la 19 februarie/2 martie 1876, in satul Hobita (comuna Pestisani).
In martie 2002, SSB a castigat licitatia publica pentru concesionarea serviciului public de salubritate a orasului Busteni, iar in septembrie 2002, a castigat licitatia pentru delegarea de gestiune in cadrul serviciului public de salubrizare a Municipiului Ploiesti.
Practic, se revine la ora normala, pentru ca primavara, in ultima noapte de sambata spre duminica a lunii martie (25/26 martie, in 2017), se trece la ora de vara.
In mod normal, solicitarea noastra, depusa in martie 2005, trebuia sa primeasca un raspuns in 30 de zile. ... Crestin-democratii trebuie sa modifice statutul si toate documentele adoptate la congresul din 5-6 martie 2005 pe care figureaza numele de PPCD.
Acest lucru a fost sesizat si relatat pe larg de cotidianul "Replica" inca din luna martie a anului in curs. ... Un prim pas in deznodamantul relatiei tensionate a fost pe la sfarsitul lunii martie a.c., cand Solomon a pierdut sprijinul PNL Constanta.
google-analytics.com