Cautare

3465 de rezultate pentru "martie" (3.42 secunde)
Numai in luna martie s-au inregistrat 1.800 de dosare de intrare in insolventa.
Restantele din 2008, achitate la sfarsitul lui martie La firul II, antreprenorul este Europan Prod SA Pitesti, iar lucrarile trebuia finalizate in octombrie 2008.
La finalul lunii iunie 2009, activele totale ale celor 43 de banci din Romania insumau 328,89 miliarde lei (78,2 miliarde euro), in crestere cu 4,6% fata de sfarsitul anului 2008, dar cu 1% mai mici decat la finalul lunii martie a.
Oficialii Automobile Dacia au precizat ca noul model va fi lansat pe 18 martie insa va fi livrat in showroom-urile dealerilor din Romania din data de 15 aprilie. Inscrierile pentru Duster au inceput din 2 martie, data la care a avut loc si prezentarea mondială
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
Chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, 200 de angajati ai Doljchim vor fi disponibilizati. ... Dupa disponibilizarile de anul trecut, cand 476 de angajati au fost "lasati la vatra", mai urmeaza 200 la inceputul lunii martie, iar la lucru raman inca 300 de angajati.
"Rabla" va demara pe 18 martie. Programul "Rabla", editia 2011, pentru persoane fizice va demara in data de 18 martie, a declarat ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely.
Craiovenii mai au timp pana la 31 martie sa-si plateasca impozitele si taxele catre bugetul local pentru anul 2011, cu reducere de zece la suta.
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii. ... "Lucrarile la pasaj trebuie sa inceapa pe 28 martie, dar firmele constructoare au nevoie de cateva zile pentru organizarea santierului.
Craiovenii mai au timp pana la 31 martie sa-si plateasca impozitele si taxele catre bugetul local pentru anul 2011, cu reducere de zece la suta.
FMI a aprobat ultima evaluare a acordului cu Romania, dupa "cel mai scurt board din ultimii 2 ani" Board-ul FMI a aprobat, vineri, cea de-a saptea si ultima evaluare a acordului stand-by cu Romania, bazata pe indeplinirea obiectivelor stabilite pentru ultimul trimestru al anului trecut, precum si termenii viitoarei intelegeri, de tip preventiv, care incepe la 31 martie.
Romania va iesi din recesiune la sfarsitul lunii martie, cresterea economica va urma o traiectorie ascendenta de la un trimestru la altul, iar populatia va simti ca situatia s-a imbunatatit pana la jumatatea acestui an, a declarat pentru Mediafax seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks.
Daca Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Dolj considera luna ianuarie 2010 cea mai slaba din ultimii 20 de ani, cu numai 23 de masini noi vandute in judetul Dolj, luna martie din 2011 a fost si mai proasta.
Pe 31 martie expira termenul pana la care persoanele fizice si juridice din Craiova isi pot achita taxa de parcare pe anul 2012 pentru autovehiculele pe care le detin, primind cu aceasta ocazie si un autocolant, numit vinieta de parcare.
Tot in martie, firma distribuitoare de imprimante Roel, detinuta de Claudiu Constantinescu, sotul Anei Maria Tinu, a cerut insolventa Adevarul Holding pentru o datorie de 50.000 de euro, informeaza paginademedia.
Consiliul Director al Fondului Monetar International a aprobat, pe 22 martie, cea de-a patra evaluare a acordului de tip preventiv cu Romania, punand la dispozitia tarii o noua transa, de 505 milioane de euro.
Si toate aceste elemente trebuie continuate in perioada urmatoare pentru a da cu adevarat roade pe termen mediu si lung." La inceputul lunii martie, de la Ministerul Fondurilor Europene au venit vesti bune.
acciza suplimentara la carburanti nu a majorat preturile la alimente!In luna aprilie fata de martie 2014, alimentele s-au ieftinit in medie cu 0,06%, arata datele INS.Cele mai importante ieftiniri au fost consemnate la cartofi (-3%), zahar (-1,7%) si oua (-3%).Cu aproape 1% au scazut tarifele la energia electrica, in timp ce gazele s-au ieftinit cu 0,85%.Tot din statisticile INS reiese ca preturile mesei de Paști au fost mai mici decat cele de Craciun.
Premiile pot fi revendicate incepand cu prima zi dupa extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale, pana la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator emis in perioada 2 februarie -28 martie, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de a revendica premiul la Loteria Bonurilor Fiscale.
Ziua mondiala a drepturilor consumatorilor este marcata in fiecare an la 15 martie, fiind axata pe informarea populatiei asupra importantei cunoasterii si protejarii drepturilor oamenilor in calitatea lor de consumatori. Data a fost aleasa ca urmare a discursului tinut la 15 martie 1962 de presedintele american John F.
google-analytics.com