Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (9.63 secunde)
Vicepresedintele de marketing si vanzari al companiei Tarom, Sorin Georgescu, a declarat ca operatorul aerian nu poate sa aiba interline ticketing (intelegere comerciala intre companii aeriene individuale pentru a transporta pasagerii care calatoresc pe rute care necesita mai multi operatori aerieni n.r.) cu toate companiile, iar presedintele Comisiei IATA (Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni n.r.) din cadrul ANAT, Florin Tancu, vede rezolvarea problemei in aproximativ doi ani.
Guvernul Romaniei va aloca 75 de milioane de euro pentru promovarea imaginii turistice a Romaniei, in proiectul "Brandul de turism al Romaniei" de care se vor ocupa cele mai importante asociatii din industria de marketing si comunicare din Romania.International Advertising Association (IAA Romania), Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania vor oferi consultanta in vederea pregatirii caietului de sarcini pentru licitatia internationala "Brandul de turism al Romaniei", care va avea loc in toamna acestui an."Apreciem initiativa guvernului de a aloca 75 de milioane euro pentru promovarea Romaniei.
Oficialii Ford îsi motiveaza decizia prin cresterea spectaculoasa a vânzarilor si prin preluarea fabricii de automobile de la Craiova. Ford Europa intentioneaza sa înfiinteze o Companie Nationala de Vânzari (CNV) în România, care, din august 2010, va prelua întreaga responsabilitate a activitatilor de marketing, vânzari si service pentru vehiculele Ford, se arata într-un comunicat remis ieri de gigantul american.
depinde!" ("Marketing sells, advertising... ... Acesta a facut distinctia între marketing (are ca obiective principale cresterea cotei de piata a produsului într-un anume timp si modificarea frecventei de cumparare) si publicitate (are ca obiective principale cresterea notorietatii produsului si a cererii).
35% din persoanele intervievate, din marile orase ale tarii (cele cu peste 100.000 de locuitori), sustin ca sunt afectati de criza, in timp ce numai 27% din cei din Capitala au declarat acest lucru, se arata intr-un studiu realizat de MEDNET Marketing Research Center si Media XPRIMM.
Comisia de Supraveghere a Sistemului Pensiilor Private (CSSPP) a lansat spre dezbatere publica norma care prevede ca administratorii de pensii private (obligatorii si facultative) si agentii de marketing autorizati pentru acestea trebuie sa indeplineasca obligatii care sa previna spalarea banilor.
Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania. ... Aceasta suma include banii investiti in amenajarea terenului (25000 mp), utilitati, echipamente speciale conform standardului international, investitie operational, resurse umane si marketing.
Compania petroliera Petrom are activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale si Energie.
Patru ani mai tarziu insa, dupa ce a lucrat mai intai pe marketing la o firma de constructii, ca si contabil la o alta si mai apoi ca partener, intr-o afacere cu sisteme de invelitori metalice (care in perioada 2006-2008 a reusit sa ajunga la o cifra de afaceri de un milion de euro) a revenit la pasiunea initiala - marketin-gul si publicitatea.
Petrom are activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale si Energie. ... OMV activeaza in 13 tari din Europa Centrala in domeniile de Rafinare si Marketing si in 17 tari in sase regiuni de baza in domeniul de Explorare si Productie.
branding, ambalare, marketing, ajutor fiscal, investitie, idei noi, pozitie in consiliu, parteneriat, orice. ... Guerilla Marketing. Te lasam sa gasesti toate beneficiile statutului de membru, participand la sectiunile gratuite ale forumului pentru companii.
Dupa un an intreg in care dezvoltatorii si agentiile imobiliare si-au redus drastic bugetele de marketing, in aceasta toamna cei mai multi dintre ei au realizat ca fara reclama nu vand, motiv pentru care au gasit solutii mai eficiente:
Ajutorul poate fi sub orice forma: branding, ambalare, marketing, ajutor fiscal, investitie, idei noi, pozitie in consiliu, parteneriat, orice. ... Guerilla Marketing.
Adam Gillbe, European Strategic Marketing Manager, Canon Europe Business Solutions precizeaza: ... Canon Europa este reprezentantul regional de vanzari si marketing pentru Canon Inc., reprezentat in 120 de tari si avand 11.000 de angajati in toata Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).
In cazuri exceptionale un pret extrem de mic poate sa insemne ca, din start, intentiile vanzatorului nu sunt serioase, acest principiu fiind valabil in toate domeniile, nu doar in real estate", considera Asher Lax, director marketing si vanzari Adama.
Si mai mult, in timp de criza am reusit sa lansam si proiecte noi, astfel ca anul acesta am dat startul lucrarilor la Evocasa Uptown, cea mai inalta cladire de locuinte din Ploiesti," spune Asher Lax, director de marketing si vanzari Adama.
Pe langa clientii deja convinsi de beneficiile aduse de o centrala termica BAXI, o sa mai adaugam 4 norocosi pe 8 Ianuarie 2010" ne marturiseste Mariana Neamtu, Director Marketing al Baxi Romania Dupa cum declara si Sylvia Kerzbek, Director Marketing al OBI Romania:
Indiferent de cumparaturile facute, toti clientii OBI au avut sansa sa fie premiati", declara Mariana Neamtu, Director Marketing Baxi Romania. ... Sylvia Kerzbek, Director Marketing al OBI Romania, considera ca "Parteneriatul cu BAXI Romania s-a dovedit extrem de benefic.
Akzo Nobel, cel mai mare producator de lacuri si vopsele pe plan mondial, isi consolideaza pozitia pe piata din Romania, investind in actiuni de comunicare si marketing.
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. ... El este responsabil al departamentului de vanzari si marketing si are sarcina de a afla ce vrea piata sau ce este mai important pentru BMW, pe acest segment.
google-analytics.com