Astazi, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai noi produse din gama FILMOGEL, URGO SPOT. URGO SPOT reprezinta o solutie inovativa care accelereaza disparitia cosurilor, un produs cu utilizare facila ce nu afecteaza ritualul machiajului de zi cu zi.
Intr-o atmosfera relaxanta, la o cafea de dimineata, invitatii presei alaturi de Mihaela Calin, Diana Dumitrescu, Cori Gramescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu, Roxana Blagu, au stat de vorba cu Geanina Ilies, gazda evenimentului si Corina Oprescu, Brand Manager, despre inovatia URGO SPOT in accelerarea disparitiei cosurilor.
Stella Badea, make-up artista si trainer la I love make-up school, ne-a povestit despre exeperienta ei in utilizarea acestui produs, despre avantajele acestuia intr-o sesiune demonstrativa de machiaj de zi.
Geanina Ilies a povestit despre importanta unui machiaj impecabil in televiziune si despre necesitatea unui produs care sa permita aplicarea fara restrictii a produselor de infrumusetare zilnice. Toate femeile isi doresc sa arate impecabil iar aparitia unui cos in cel mai nepotrivit moment poate cel putin sa ne strice buna dispozitie. URGO SPOT este prima solutie care mi-a permis sa utilizez toate produsele din trusa mea de machiaj, actionind in acelasi timp activ in tratarea acestuia. In mod sigur va avea un loc permanent la mine in geanta.
URGO SPOT este un produs inovativ din gama URGO FILMOGEL care raspunde atat cerintelor de tratare activa a cosurilor cat si in acelasi timp o solutie pentru toate femeile preocupate de frumusetea lor zilnica, a spus Corina Oprescu.
URGO SPOT purifica si actioneaza impotriva cosurilor fara a irita pielea si permite aplicarea machiajului. In momentul utilizarii formeaza o película invizibila si protectoare pe durata a 6 ore, timp in care actioneaza activ in accelerarea disparitiei cosurilor. Acidul salicilic si uleiul esential din arborele de ceai purifica si accelereaza disparitia cosului. Se evita astfel atingerea zonei afectate si se reduce riscul de aparitie a semnelor. Mai mult decat atat, spre deosebire de alte produse, permite aplicarea machiajului si in zona afectata. Sub forma unui stilou portabil, produsul este extrem de usor de utilizat permitand o aplicare precisa ori de cate ori este necesar. Produsul a fost testat clinic, 100% din utilizatori declarand ca accelereaza disparitia cosurilor.
In acest moment produsul este disponibil in farmaciile Sensiblu, iar din luna iulie va putea fi achizitionat din toate lanturile de farmacii si din farmaciile independente.
Mai multe informatii despre produsele URGO sunt disponibile pe: https://www.facebook.com/URGO-Romania-284366998619006/ .
A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera servicii regionale de marketing&vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est. Fondat in 1994, Grupul A&D Pharma opereaza trei linii de business.
Linia de business de Marketing&Sales ofera servicii de valoare adaugata producatorilor internationali de medicamente, in zona Europei Centrale si de Est. Divizia este in proces de dezvoltare regionala in urma extinderii birourilor in Bulgaria, Polonia, Slovacia si Ungaria si atingand astfel o piata de 90 milioane de locuitori. Divizia de Marketing&Sales functioneaza ca un one stop shop” pentru parteneri strategici, producatori de medicamente care doresc sa inregistreze si sa comercializeze produse farmaceutice si dispozitive medicale in regiune.
A&D Pharma contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar in tarile unde activeaza, promovand produse si servicii de calitate atat la nivelul pacientilor, cat si in farmacii si spitale.