Cautare

1627 de rezultate pentru "marius stan" (2.70 secunde)
"Marea Neagra" S.A., Linica Stan, afirma ca banii rezultati din vanzarea activelor societatii vor fi reinvestiti in unitatile hoteliere si de alimentatie publica ramase. "Banii vor fi reinvestiti in programul de modernizari pe care il avem deja in derulare pe litoralul sudic", afirma Linica Stan.
Companiile de pe segmentul pensiilor obligatorii administrate privat vor aloca cel putin 50 de milioane de euro pentru achitarea comisioanelor agentilor de marketing, estimeaza directorul general al Asitrans Asigurari, Bogdan Stan. ... Sunt cazuri unde companiile vor plati mai mult de 20 de euro pentru un contract", a precizat Stan.
Potrivit declaratiilor directorului Gelu Stan, pentru anul viitor Damen a rezervat pentru plata salariilor un buget total de 5,1 milioane de euro, fata de 4,6 milioane de euro cat a fost rezervat pentru anul in curs.
Anuntul a fost facut de directorul Gelu Stan, dupa ce, in cadrul simpozionului organizat cu prilejul "Saptamanii Santierelor Navale in Europa", majoritatea celor 150 de elevi si studenti prezenti la eveniment s-au aratat mai mult interesati de banii pe care ar putea sa-i castige urmand o cariera in domeniul naval, decat de meseria pe care o vor avea.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Alexandra Stan, lenjeria intima de infarct cu care face furori pe internet! Artista Alexandra Stan, considerata una dintre cele mai sexy prezente feminine din showbiz-ul romanesc, nu conteneste in a poza in ipostaze dintre cele mai provocatoare.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Toata mierea naturala e buna si atunci omul isi ia pentru el ce are nevoie", ne-a spus Elena Stan.
Peste cateva zile, Alexandra Stan va fi mana dreapta a lui Mos Craciun pentru cativa copii nevoiasi din localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa la targul organizat de Martisor, la MTR, cu produse apicole, deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Elena Stan este prezenta zilele acestea la targul de la MTR cu diverse produse apicole precum: ... 0723079251 - apicultorul Vasile Stan.
Apicultorii Elena si Vasile Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, cu produse apicole.
Democratii sunt decisi sa atace prin toate mijloacele problemele nesolutionate in domeniul combaterii coruptiei, liderul organizatiei Oamenilor de Afaceri ai PD, Marius Marinescu (foto), fiind unul dintre parlamentarii cu initiative in acest sector.
In opinia acestuia, printre baronii ce au furat pe vremea guvernarii pesediste se afla si fostul prefect Marius Necula.
"Cred ca va fi liniste acum" Vinerea trecuta Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Galati a decis sa-l schimbe pe Marius Necula din functia de presedinte interimar al organizatiei municipale cu europarlamentarul Constantin Dumitriu. ... "Trebuie sa intelegeti ca Marius Necula nu a fost schimbat pentru liniste in partid.
Presedintele PSD Arad, Marius Lazar, a declarat ca acest comitet de sprijin pentru Mircea Geoana va fi format din reprezetanti ai PSD si PC. ... Acest comitet va avea o componenta politica si o echipa tehnica de campanie", a declarat Marius Lazar.
Jurnalistul Ion Cristoiu si-a reconsiderat, aseara, la insistentele directorului Marius Tuca, decizia de a pleca de la "Jurnalul National" din cauza atacurilor unor confrati din trust.
La rubrica "Zvonuri adevarate", Inpolitics publica stirea ca Marius Tuca urmeaza sa deschida un restaurant cu specific pescaresc in Bucuresti. "Directorul Jurnalului National, l-am numit pe Marius Tuca, isi deschide un restaurant cu specific pescaresc in zona de nord a Capitalei.
NENEA FELIX, MULTIPLICATI, BRE, CARTEA LUI MARIUS OPREA! ... Adica, tragem 15 milioane de exemplare din cartea lui Marius Oprea despre Basescu si o dam la popor. ... Marius Tuca, ai obligatia, fiindca tu si Saftoiu sunteti principalii vinovati din mass-media pentru ascensiunea lui Basescu.
Marius Tuca, OMUL ANULUI 2016 IN MASS-MEDIA (Autor: Sebastian Eduard) E un lucru cert, Marius Tuca s-a reinventat.
google-analytics.com