Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni.
Acestia au avut un stand cu produse apicole, in curtea Fabricii de Magiun Topoloveni.
"Ca noutate, am adus aici mierea de balta, care este foarte buna. De asemenea, am mai adus si faguri de miere si sapunuri pe baza de miere, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan.
Puteti achizitiona produsele lor, in acest week-end, de la targul Piata Taraneasca de la Amzei, de la Muzeul Satului si duminica, la targul traditional organizat in Parcul Kiseleff.
Tot la standul lor, mai gasiti si: propolis, combinatii de miere cu catina sau nuci, faguri mari, inchisi la culoare, cu mai mult propolis - la 10 RON (o cutie), faguri deschisi la culoare - la 10 RON, capaceala - 20 RON, miere de salcam de munte (pentru digestie), miere de muguri de brad - pentru raceala, miere de tei - pentru un somn linistit, capaceala - pentru imunitate, dureri de gat, miere de albine cu catina si miere de albine cu propolis.