La rubrica "Zvonuri adevarate", Inpolitics publica stirea ca Marius Tuca urmeaza sa deschida un restaurant cu specific pescaresc in Bucuresti.
"Directorul Jurnalului National, l-am numit pe Marius Tuca, isi deschide un restaurant cu specific pescaresc in zona de nord a Capitalei.
Momentan, proiectul este la faza de santier, dar, lucrarile avanseaza rapid si, in numai cateva luni, vor putea fi operate chiar si retusurile finale. Strategic din fire, ziaristul isi va putea aproviziona restaurantul de unul singur, cu peste proaspat si chiar cu pui de balta, deoarece directorul Jurnalului National este patronul unei cherhanale de succes, din Olimp.
Reamintim ca Marius Tuca nu este un nou venit in industria culinara, jurnalistul fiind unul dintre patronii lantului de restaurante Taverna Sarbului."

N. red. Marius Tuca are dreptate: avem nevoie de restaurante bazate pe preparate din peste, la o populatie supraponderala si obeza. Carnea de peste contine atat de multi nutrienti importanti, inclusiv proteine, incat, asa cum apreciaza si nutritionistii, ar trebui sa constituie un segment major al hranei noastre zilnice. Pe de alta parte, familia Tuca detine un vas de pescuit avand aprobare de a pescui 20 tone de rechin, 10 tone de calcan, 10 tone de stavrid, 5 tone de lufar si 3,5 tone din alte specii. Trufandale pentru bucuresteni!