Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate.
Acesta este targul oficial de Craciun al Bucurestiului, organizat de Primaria Capitalei prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie ce are loc in fiecare zi a lunii decembrie, intre orele 10.00 - 22.00.
Evenimentul se inscrie in reteaua celor mai importante targuri de Craciun din Europa, Christmas Markets: www.christmasmarkets.com.
Bucharest Christmas Market este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea fiind libera.
"Am adus la acest targ: miere de rapita (cel mai bogat sortiment de miere in Omega 3, scade colesterolul, laxativa si e buna si pentru colon), miere de salcam, miere de tei, miere poliflora, miere de brad, propolis brut (in starea lui naturala e un antibiotic natural), faguri, capaceala, tinctura (are foarte multe inrebuintari: extern - pentru negi, bataturi, afte, infectii, dureri de stomac, dezintoxicarea organismului). Toata mierea naturala e buna si atunci omul isi ia pentru el ce are nevoie", ne-a spus Elena Stan.