INCREDIBIL! CUM A REACTIONAT ADRIAN IOVAN cand I S-A SPUS CA AR URMA SA MOARA!

Astroloaga Mariana Cojocaru i-a prezis sfarsitul lui Adrian Iovan, insa la aflarea acestei predictii, pilotul a avut o reactie neasteptata. Acesta nu a parut surprins de cuvintele pe care le auzise si parea impacat cu posibila moarte.
Mariana Cojocaru a declarat la emisiunea Wowbiz ca in urma cu ceva timp i-a prezis lui Adrian Iovan faptul ca ar urma sa sfarseasca. Pilotul se pare insa ca a avut o reactie neobisnuita, aratandu-se impacat cu moartea sa.
"Atunci cand i-am spus ca in 5 ani s-ar putea intampla ceva rau, chiar moartea, el mi-a raspuns: ‘Da, cred. Este posbil‘. Era oarecum impacat, in conditiile in care altcineva poate s-ar fi revoltat", a declarat Mariana Cojocaru la emisiunea de la Kanal D.
"In astrograma lui existau sanse sa depaseasca obstacolul. In 2012 a avut un accident si ar fi putut sa se retraga. Existau alternative. Anul acesta era an de cumpana. Varsta lui, 55, este un numar maestru. Ca zodie, era nativ al Racului, la ora aceasta in Zodia Racului este Luna Neagra, considerata malefica, care te poate aduce intr-un accident, boala sau moarte violenta", a continuat Mariana Cojocaru.

INFO

Adrian Iovan si-a pierdut viata, in urma incidentului din Muntii Apuseni, unde a trebuit sa efectueze o aterizare fortata. Acesta pilota un avion de mici dimensiuni, ce transporta personal medical si care decolase de la Bucuresti, urmand sa ajunga la Oradea. Conform salvatorilor, pilotul ar fi fost in stare de constienta timp de doua ore, de la accident.
Pilotul Adrian Iovan avea o experienta de peste 16.000 de ore de zbor si licentele in termen de valabilitate, potrivit Ministerului Transporturilor. Iovan avea 55 de ani si o cariera de aproape 30 de ani ca pilot la Tarom si BlueAir. Dupa pensionare, el le preda studentilor din anii terminali ai Scolii de Piloti si pilota avioane de mici dimensiuni.
Sursa: libertatea.ro