Cautare

1183 de rezultate pentru "maria" (2.53 secunde)
Ziua Marinei Romane se sarbatoreste la 15 august, fiind strans legata de sarbatoarea religioasa a Sfintei Maria, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni. ... Ziua Marinei Romane s-a aniversat pentru prima data in 1902, la 15 august, fiind strans legata de sarbatoarea religioasa a Sfintei Maria, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni.
"Din pacate pentru persoanele care sunt astfel exploatate, nu se poate face nimic, asta doar in cazul in care ei nu reclama acest fapt", ne-a declarat inspector sef adjunct Relatii de Munca, Maria Petrica.
"Mai multi investitori straini in domeniul textilelor mi-au spus ca se gindesc serios sa renunte la afacerile din Romania, in favoarea altor state precum Ucraina sau Moldova pentru ca la noi nu au nici un fel de avantaj competitiv ", a declarat Maria Grapini, presedintele Federatiei patronatelor din industria usoara.
Investitorii straini nu sint foarte ingrijorati de anuntata masura a cresterii TVA, ci de perspectiva unei instabilitati legislative, a aratat presedintele Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), Ana-Maria Cristina.
Ramine de vazut daca se va si aproba“, a declarat Maria Filip, directoarea Administratiei Financiare Craiova. ... Maria Filip, directoare Administratia Financiara Craiova:
Romania ar putea pierde alte trei proiecte de investitii straine in valoare totala de peste 600 de milioane de euro, potrivit declaratiilor presedintelui Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), Ana-Maria Cristina. ... (Maria Vulpe)
"Din categoria marilor poluanti din Dolj fac parte Combinatul Chimic Doljchim, Centralele Electrice de Termoficare (CET-urile), trei ferme pentru cresterea intensiva a puilor (de la Carcea, Bucovat si Bradesti) si depozitul de deseuri municipale de la Mofleni", a declarat Maria Smarandache, sef serviciu Autorizare Controlul Conformarii, din cadrul Agentiei Regionale de Mediu Craiova.
Ana Maria Gramescu din cadrul Facultatii de Constructii a Universitatii Ovidius Constanta ne-a precizat faptul ca facultatea a avut preocupari intense privind pregatirea de specialisti capabili sa efectueze evaluarea unor active portuare din zona costiera.
"La nivelul judetului Dolj, exista aproximativ 150 de persoane fizice autorizate sa execute lucrari cadastrale si vreo 20 de persoane juridice", a declarat Maria Basescu, directoarea OCPI Dolj, potrivit careia cadastrul dureaza aproximativ sapte zile, tot atat cat dureaza si intabularea.
Ingrijorati de amploarea fenomenului muncii in strainatate, investitorii straini se tem ca nu vor mai gasi personal calificat in tara, anunta Ana-Maria Cristina, presedintele ARIS.
ßi asta se intampla mai ales in domeniul textilelor, ne-a mai spus Maria Grapini. ... Maria Grapini sustine ca in situatia contrafacerii brandului ar trebui sesizat chiar detinatorul acestuia.
Daca pretul este 5,15 lei si nu are rest cinci, de asemenea, ridica din umeri", a afirmat Ana-Maria Danut. ... Unii clienti zic ca nu vrem noi sa dam, insa nu e asa", a afirmat Maria Costea, vanzatoare la un chiosc de ziare.
La seminar au fost prezenti Maria Grapini, presedintele Patronatului din Industria Usoara, Aurelientiu Popescu, presedintele Expoconfintex SA (societate apartinand FEPAIUS, specializata in organizarea manifestarilor expozitionale), precum si reprezentanti ai Ministerului Economiei si Comertului, Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile si Pielarie Bucuresti si ai institutiilor financiar-bancare, alaturi de numerosi agenti economici participanti la actuala editie a TINIMTEX.
Nu este o zi frumoasa pentru cumparaturi?" Printre cei mai mici comercianti a fost si Maria Negrila, eleva in clasa a VI-a, care a desenat si pictat icoane. ... Cele mari sunt zece lei, cele mici cinci", a spus Maria.
Dumitru Ivantu si Maria Boaba au promovat concursul pentru posturile de manageri organizat de Scoala Nationala de Management Sanitar, in perioada 4 - 10 martie. Spitalul Bailesti a avut un singur candidat, Maria Boaba, in timp ce pentru sefia Spitalului de la Poiana Mare au candidat trei persoane:
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
La eveniment, organizat de EximBank SA, impreuna cu asociatia oradeana "Femei pentru Femei", au participat Ana- Maria Mihaescu - sefa Misiunii IFC in Romania si Moldova, Maria Sandor - consilier presedinte EximBank SA, Lucia Marusca, directoarea Directiei Generale pentru Gestionarea Fondurilor Comunitare, si Lucia Varga, secretar de stat in Ministerul Mediului si presedinta asociatiei "Femei pentru Femei", alte personalitati ale comunitatii bihorene.
Situatia s-a agravat în primele trei luni ale acestui an, când pierderile înregistrate au fost semnificative si s-au cifrat "la mai mult de jumatate din cele pe tot anul 2007", a precizat directoarea economica a companiei, Iolanda Maria.
google-analytics.com