Cautare

1183 de rezultate pentru "maria" (3.18 secunde)
Secretarul Primariei Mangalia, Maria Andrei, afirma ca presedintele sectiei 226, din "zapaceala", a semnat procesul verbal de luare in primire a sacului cu cele 1.500 de buletine de vot, fara sa verifice insa daca acesta se afla in masina care a transportat buletinele.
Senatorul PD Maria Petre a afirmat ca una dintre prioritatile pentru urmatoarea sesiune parlamentara va fi punerea in dezbaterea Senatului a masurilor fiscale adoptate de Guvernul Tariceanu.
Fostul prefect de Hunedoara Aurelian Serafinceanu a demisionat din PSD dupa ce a preluat presedintia Fundatiei Crestine Sfanta Maria, care se ocupa de actiuni de caritate. ... Fundatia Crestina Sfanta Maria se ocupa cu ajutorarea familiilor nevoiase, a copiilor defavorizati, dar si a celor dotati.
Intr-un comunicat al viceliderului Maria Petre se arata ca aceste afirmatii “ingrijoreaza prin neseriozitate si partizanat politic incompatibil cu functia de presedinte al Senatului“, considerand ca Nicolae Vacaroiu nu ar fi trebuit sa-si asume acest demers din postura de presedinte al Senatului, “daca nimeni din PSD nu mai are curajul sa faca declaratii de presa“.
"Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de gratiere pentru Zlavoc Maria, pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de 3 luni inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a hotaririi judecatoresti.
- Majestatea Sa Regele Carl XIV Gustaf al Suediei, - Majestatea Sa Regina Silvia a Suediei, Alteta Sa Regala Marele Duce de Luxemburg, - Majestatea Sa Regele Juan Carlos I al Spaniei, Majestatea Sa Regina Sofia a Spaniei, - Alteta Sa Regala Principele de Wales, - Majestatea Sa Regele Simeon al II-lea al bulgarilor, - Majestatea Sa Regina Anne-Marie a elenilor, - Alteta Sa Regala Principesa Muna a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Principesa Astrid a Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Lorenz al Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Alexandru II al Serbiei, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Ecaterina a Serbiei, - Alteta Sa Regala Ducele de Braganza, - Alteta Sa Imperiala si Regala Principele Georg al Prusiei, - Alteta Sa Imperiala si RegalaArhiducele Karl al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa Maria a Rusiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Leka II al albanezilor, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Elia a albanezilor, - Excelenta Sa Seicul Rashid bin Khalifa al Khalifa al Bahrein, - Alteta Sa Regala Principesa Rym a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Marele Duce de Baden, Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa de Baden, - Alteta Sa Regala Principesa Irina a Greciei, - Alteta Sa Regala Ducele de Vendome, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Dominic al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Emmanuella a Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, - Baronul Hanns von Holzhausen, - Baroana Alexandra von Holzhausen, doamna Ferch, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Georg al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Martin al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Katharina a Austriei, - Alteta Sa Regala Principele Emmanuel Philibert de Savoia, - Alteta Sa Regala Principele Nikolaos al Greciei, - Alteta Sa Regala Principele Eberhard de Wurttemberg, - ASR Principesa Chantal a Frantei, - Baronul Francois Xavier de Sambucy de Sorgue, - Alteta Sa Principesa Anne de Ligne, - Cavalerul Charles de Fabribeckers, - Principesa Tatiana Radzivill, - doamna Fruchaud, Dr.
Senatorul Maria Petre a precizat, de asemenea, ca a aflat in primul rand din presa despre intentia lui Adriean Videanu de a renunta la depunerea unei motiuni de centru, pe care o anuntase miercurea trecuta in sedinta Biroului Permanent National al PD.
Acompaniat de sotia sa, Maria Basescu, presedintele a fost primit de Majestatile lor imperiale imparatul si imparateasa Japoniei (foto). Presedintele Basescu a avut o intrevedere si cu premierul japonez, Junichiro Koizumi, si s-a intalnit cu presedintii Camerei Reprezentantilor Dietei nipone si Camerei Consilierilor Dietei nipone.
Surprinzator, cel care a observat aceasta „incompatibilitate“ si care a atras atentia juristului primariei, Maria Andrei (care, la randul sau a trimis o sesizare catre prefectul judetului Constanta Danut Culetu) a fost chiar un coleg de partid, PD-istul Constantin Filimon.
Productia industriala de textile din Romania a ajuns anul trecut la valoarea de 9,38 miliarde lei, in scadere cu circa 12% comparativ cu 2006 si isi va mentine acelasi ritm descendent in 2008 cand va inregistra o scadere de 10-15%, a declarat presedintele FEPAIUS, Maria Grapini."In 2007 a fost inregistrata o scadere semnificativa a productiei industriale de textile, cu circa 12% comparativ cu 2006.
Tractorul sau sapa, aceasta-i intrebarea Maria Grozavu, inginer specialist in cadrul DADR, spune ca in 1998 erau aproximativ 10.000 de tractoare in Dolj, dar in 2008 au mai ramas 7.500.
Maria Sharapova s-a nascut pe 19 aprilie 1987 in orasul rus Nyagan, in vestul Siberiei. Are un palmares impresionant in tenisul mondial.
Maria Alexandrescu Vianu, CsI - Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane Maria Berza, expert in politici culturale dr.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
"La standul nostru, iubitorii de arta au putut cumpara icoane traforate - intre 250 - 350 RON, triplet - la 350 RON, icoana pe lut ars, cu Fecioara Maria - la 210 RON, icoana sculptata in lemn, cu Fecioara Maria cu pruncul - la 450 RON", ne-a spus Ionut Onica, nepotul artistului Liviu Balac.
• Incepand cu ora 16.45, spectacolele artistice vor debuta cu Opera Comica "De la Hora Martisorului la Calusari", urmati de minoritatile aromana, rroma, greaca, italiana, maghiara, turco-musulmana, germana, evreiasca, iar de la ora 20.00 si pana la 21.15 va urca pe scena orchestra "Valahia", cu Andreea Haisan, Gheorghita Nicolae, Marioara Man Gheorghe si Maria Dragomiroiu.
Maria Margarit din Ananiev spunea de acest saptamanal ca este un alin pentru durerea ce ma incearca si ca ne dor schimbarile carora au fost supuse candva denumirile satelor noastre si vorbeste de existenta de veacuri a noastra pe aceste locuri (82).
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
In aceasta perioada, papa ii da cadou Lucretiei palatul din Santa Maria in Portico. ... Ducesa de Bisceglie La intoarcerea ei in palatul Santa Maria in Portico, tratativele pentru a doua casatorie erau terminate.
google-analytics.com