Cautare

1048 de rezultate pentru "marcu razvan" (3.13 secunde)
Si vicepresedintele Razvan Lupu este pe aceeasi "lungime de unda"
- dupa Razvan Lucescu) care m-a convocat si asta inseamna ca am o anumita valoare si merit sa fiu aici. ... Am mai avut o perioada de pregatire de vara si in perioada lui Razvan Lucescu si am avut doar cateva zile de vacanta.
Cinci suporteri unguri au fost ridicati din Centrul Istoric al Capitalei, in noaptea de joi spre vineri, dupa o altercatie cu un grup de romani, a declarat purtatorul de cuvant al Politie Locale Bucuresti, Razvan Popa.
In urmatoarele minute, Romania a atacat in valuri si a mai marcat de doua ori, in minutele 10 si 12, prin Adi Popa si Razvan Marin, jucator aflat la debut. ... Razvan Marin marcheaza la debut, cu un sut de la 20 de metri, si este 3-0 pentru tricolori.
Cei doi si-au dorit sa le faca o surpriza placuta finilor Angela si Razvan Popescu, cu ocazia implinirii a patru ani de relatie, dupa cum ne-a povestit chiar vedeta radio Zu.
Toti actorii din distributie joaca perfect, iar Florin Piersic Jr., Marcel Iures, Claudiu Bleont, Razvan Vasilescu si Alexandru Bindea sunt de-a dreptul magnifici. ... Razvan Radulescu, Alexandru Baciu - Producator: ... Colonelul Niculescu-Coca - Razvan Vasilescu:
Rezultatul ultimelor explorari sonice, going back to basics, in dulcele stil clasic - 3 chords punk rocker, track-ul Interlocutor este compus de catre Razvan Diaconu si Rares Diaconu, care au lucrat la productie alaturi de Adrian Despot The Kryptonite Sparks isi cauta interlocutori si a inceput pe 22 februarie, in Bucuresti, turneul Interlocutor.
Redeschiderea Hergheliei Mangalia, prilej de a atrage noi categorii de turisti Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism(ANT), Razvan Filipescu, a participat la evenimentul hipic organizat cu ocazia redeschiderii complexului Hergheliei Mangalia catre publicul larg.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Razvan Sandulescu si Simona Gherghe au mers la o clinica specializata in ecografii de sarcina. Razvan si Simona au venit cu masinile personale si au intrat impreuna pe usa institutiei medicale, vizibil emotionati si nerabdatori.
Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. ... Conform unor surse, Razvan Ciobanu ar fi suferit o fractura cranio-cerebrala, avea ruptura de organe si hemoragie interna. ... Razvan Ciobanu a murit intr-o situație critica.
Cine a vazut o porcarie mai mare decit circul provocat de demisia invizibila a ministrului de Externe, Mihai Razvan Ungureanu?
Razvan Lucescu (53 de ani), antrenorul lui PAOK Salonic, considera ca FCSB are valori in echipa, insa implicarea totala a lui Gigi Becali ii este daunatoare.
Razvan, are 21 de ani si este din judetul Mures. ... Razvan este urmarit in baza unui mandat de executare emis de Judecatoria Vaslui, fiind condamnat la 7 ani de inchisoare, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Razvan, are 21 de ani si este din judetul Mures. ... Razvan este urmarit in baza unui mandat de executare emis de Judecatoria Vaslui, fiind condamnat la 7 ani de inchisoare, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures.
Razvan Lucescu s-a enervat. ... Avem jucatori talentati, insa, din punct de vedere educational, suntem la nivelul zero, asta e cea mai mare problema, asta trebuie sa ne preocupe" , a declarat Razvan Lucescu.
Emotii mari pentru Irina si Razvan Fodor! ... Iata ce ne-a marturisit Razvan despre plecarea Irinei in America Express!
Printre cei 46 de candidati ai PRM trecuti cu "rosu" se afla Corneliu Vadim Tudor, Mihai Ungheanu, Radu Ciuceanu, Daniela Buruiana-Aprodu, Iulian Mincu, Nicolae Iorga, Gheorghe Funar, Dorel Onaca, Dan Claudiu Tanasescu, Ilie Merce, Danut Saulea, Anghel Stanciu, Marcu Tudor, George Pruteanu, Nati Meir, Dumitru Dragomir, Anca Petrescu.
In aceste conditii, 100% parlamentari se pot considera deocamdata ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, deja deputatii Doina Dretcanu si Mihai Malaimare si consilierul municipal Catalin Buhaianu de la Uniunea PSD^PUR, Liviu Cimpanu, de la Alianta D.A.
google-analytics.com