Cinci suporteri unguri au fost ridicati din Centrul Istoric al Capitalei, in noaptea de joi spre vineri, dupa o altercatie cu un grup de romani, a declarat purtatorul de cuvant al Politie Locale Bucuresti, Razvan Popa.
Potrivit lui Razvan Popa, in jurul orei 03:40 a avut loc o altercatie intre aproximativ 30 de suporteri unguri si un grup de romani, mai putin numeros. In timpul scandalului acestia s-au imbrancit si au aruncat cu sticle.
"In urma incidentului, cinci suporteri maghiari au fost predati Sectiei 10 Politie, iar un roman a fost amendat pentru tulburarea linistii publice", a declarat pentru MEDIAFAX, Razvan Popa.
Acesta a mai spus ca, din ordinul primarului general Sorin Oprescu, Politia Locala a mobilizat mai multe echipe formate din agenti de circulatie si de ordine publica, care vor actiona in special in Centrul Istoric, iar 12 patrule calare are vor fi in zona Arenei Nationale, unde va fi disputata partida Romania-Ungaria.
Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.