Cautare

98 de rezultate pentru "maraton" (3.04 secunde)
DUMINICA - 17 SEPTEMBRIE - CONCERT MARATON IN PIATA CONSTITUTIEI Concert maraton, pe 17 Septembrie, incepand cu ora 18:00, in Piata Constitutiei.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Mai mult, daca adaugam si recenta iesire la rampa a lui Marian Vanghelie (care nu s-a sfiit sa ceara demisia lui Nastase), putem considera nejustificat optimismul manifestat de Adrian Nastase dupa intalnirea-maraton cu liderii locali:
Federatia Romana de Atletism isi va desfasura campionatele nationale de semimaraton si maraton iar atletii profesionisti romani si internationali vor alerga alaturi de cei peste 30.000 de alergatori amatori din 70 de tari.
In Prefectura Dolj a inceput curatenia de primavara si toate actele administrative ramase neavizate in ultimii ani au fost semnate intr-o singura zi.
Pentru 45% dintre francezi, Craciunul este chiar sinonim cu un maraton epuizant. Si totusi, exista speranta In ciuda tuturor acestor probleme, magia Craciunului nu a disparut cu totul, scrie directmatin.fr.
"Doamna ministru pare a nu cunoaste ca turistul vine pe litoral pentru conditii civilizate pe plaja, nu pentru a face slalom printre gunoaie si maraton pana la primul beach- bar", se mai arata in comunicatul CJC, care se incheie astfel:
Dupa consultarea stenogramelor au mai fost constatate cereri de motivare a absentelor justificate prin vizite la muntele Athos, a IV-a editie a Campionatului Mondial de Maraton si Semimaraton a Parlamentarilor sau a XIII-a editie a Turneului European Interparlamentar de Tenis.
Membrii CNSAS incep astazi audierile celor 29 de parlamentari care au dosare de siguranta nationala. Astfel, cei cu dosare de urmariti sunt:
Si ca sa fie si mai convingator, Andreica a luat cu el la sedinta-maraton si reprezentantii societatilor implicate, care au tinut sa le explice primarilor de ce produsele vandute de ei sunt mai bune decat unele traditionale.
Conform afirmatiilor unor surse interne, sedinta-maraton a BPN a PSD a fost marcata de discutii aprinse, o parte a conducerii PSD exprimandu-si dorinta de a vota pentru schimbarea de la sefia grupurilor parlamentare a lui Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc.
Cele doua camere urmeaza sa numeasca, in cursul zilei de marti, negociatori pentru gasirea unei variante de compromis, in cadrul a ceea ce se anunta o runda maraton de negocieri.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Proiectul Legii pensiilor a fost adoptat miercuri de Camera Deputatilor, cu 170 voturi "pentru", doua "impotriva" si trei abtineri, in absenta reprezentantilor PSD si PNL, dupa o dezbatere maraton in care parlamentarii care sustin guvernul au reusit sa isi impuna amendamentele dorite.
Proiectul Legii pensiilor a fost adoptat, pe 15 septembrie, de Camera Deputatilor, cu 170 voturi "pentru", doua "impotriva" si trei abtineri, in absenta reperezentantilor PSD si PNL, dupa o dezbatere maraton in care parlamentarii care sustin Guvernul au reusit sa isi impuna amendamentele dorite.
O sedinta maraton a conducerii centrale a PSD, care a durat, miercuri, aproximativ opt ore, la Romanesti, nu s-a finalizat cu o concluzie clara in privinta presedintelui Senatului, Mircea Geoana, care a dat, zilele trecute, o serie de explicatii publice referitor la vizita sa la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale.
sa fie contestata de la un capat la altul al tarii, incepand cu Basescu si terminand cu ultimul pedelist, in mitinguri-maraton.
Stimati concitadini, In 21 decembrie 1989 am luat parte la declansarea revolutiei anticomuniste din Bucuresti iar apoi, in primavara anului 1990, am participat la manifestatia-maraton din Piata Universitatii, cel mai lung miting anticomunist din istorie.
Dealerul KIA, OZ Maraton, va lansa in curand la Craiova modelul Sorento 2006, o versiune imbunatatita care poate fi achizitionata la preturi sub 30.000 de euro.
"Este bine ca la ora actuala Romania este deschisa competitiei, dar trebuie sa stiti ca participati la un maraton in care trebuie sa invatati totul repede si sa dati dovada de rezistenta, multa rezistenta.
google-analytics.com