Cautare

98 de rezultate pentru "maraton" (2.67 secunde)
In cadrul maratonului din Piata Constitutiei Scholl Romania, sponsor cursa Maraton Stafeta, te invita sa experimentezi si tu senzatia de zbor cu noile branturi Scholl GelActiv!
Cele care nu-si pot indeplini acest vis isi ofera un adevarat maraton de filme sau emisiuni tv. Bijuteriile norocoase pentru Balante in noaptea de Revelion sunt cele din chihlimbar sau ametist.
Lasa-te energizat de un plus de vitamine intreaga zi, indiferent daca esti la birou, in trafic, acasa, la sala de fitness sau la maraton.
Diferenta fata de alte duminici este aceea ca ieri, 13 mai 2018, a fost organizat in centrul capitalei un Maraton care a dat peste cap traficul si accesul credinciosilor la Catedrala a fost practic imposibil, timp de cateva ore, cu masinile.
S-a facut multa reclama in presa vremii insa mult mai de efect a fost Bunion Derby, o cursa sau mai degraba un maraton de la Los Angeles la New York in care alergatorii au parcurs distanta Los Angeles - Chicago de-a lungul Route 66.
Mai pretentios, workshopuri - Alerg curse de semimaraton si maraton pentru diverse cauze:
La maraton am avut reduceri de 20% la produse, a spus Cristian Pirvu. Un produs cautat este Total Whey cu 100% proteina whey, din proteina izolata si concentrata din zer din lapte, care contribuie la cresterea si intretinerea masei musculare.
El a explicat ca participantii la maraton sunt invatati cum sa elibereze caile respiratorii in cazul in care cineva se ineaca cu mancare, cum sa faca resuscitare pana ajunge echipa de urgenta la fata locului.
- Cat timp va dura teleldonul si sub ce reguli va functiona? - Teledonul va dura cinci ore si este un program maraton pentru copii.
Primarul Flutur nu este un heirupist, care pune el mina sa asfalteze, sa prinda ciini vagabonzi, sa tina audiente maraton, sa verifice personal totul.
Chiar daca negocierile- maraton dintre reprezentantii Executivului si liderii de sindicat vor avea un rezultat, va fi mult prea neinsemnat in comparatie cu revendicarile initiale.
Alianta PNL-PD voia sa profite de vantul „portocaliu“ care batea prin Europa de Est, cu rafale mai puternice in capitala Ucrainei, de unde se transmiteau zilnic imagini ale unei manifestatii-maraton.
Gheorghe Hagi a avut un discurs amplu la conferinta de presa de dupa meciul Farul Constanta - FC Voluntari 3-0.
Asa a castigat si Banel concursul de maraton din meciul cu Franta, asa am reusit marea performanta sa plecam cu coada intre picioare dintr-o grupa in care eram pe cai mari dupa doua remize cu Italia si Franta, chiar echipele care au jucat finala mondiala de acum doi ani.
"Da, la maraton a luat aur fata aia". Niciunul dintre cei pe care m-am aventurat sa-i intreb nu-si amintea ca pe "fata aia" o cheama Constantina Dita-Tomescu, desi numele ei si ale celorlalti supraoameni ar trebui sa fie sapate adanc si durabil in memoria noastra, a "obisnuitilor".
A trait o viata bazata pe munca si sacrificiu, nu cheltuia nici macar un leut pentru proria-i placere si a ajuns la epuizare toata!
Acestea vor fi analizate zilnic de deputati, pana joia viitoare intre orele 9 dimineata si 9 seara, exceptie facand ziua de duminica.
In tot acest timp, reprezentantii guvernului au inceput un adevarat maraton al negocierilor cu protestatarii, in speranta ca vor renunta la proteste.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com