Cautare

98 de rezultate pentru "maraton" (2.99 secunde)
La cea de-a VIII-a editie a BMFF, ArCuB le propune tuturor participantilor zece zile de bucurie si relaxare printr-un maraton al muzicii clasice:
Annes a facut un adevarat maraton in noaptea de Revelion. A preferat ca noaptea dintre ani sa o prinda in Bucuresti, asa ca artista si-a aranjat mai multe concerte in Capitala.
Teatrul Tandarica va asteapta in perioada 30 mai - 6 iunie 2014 la cea de-a treia editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL", un maraton al spectacolelor pentru cei mici si pentru cei mari.
- sa se filmeze in timpul unei partide-maraton de sex, in care sa foloseasca toate pozitiile descrise in THE JOY OF SEX.  Parea o idee grozava, dar asta numai pana in momentul in care au descoperit ca inregistrarea lor risca sa devina publica.  Cuprinsi de panica, ei isi petrec toata noaptea incercand sa dea de urma inregistrarii, sa coopteze niste prieteni, sa-l pacaleasca pe seful lui Annie - si toate astea doar pentru a-si recupera filmuletul, dar si reputatia, sanatatea si, cel mai important, mariajul.
Iuliana Tudor a avut parte de o saptamana plina. Vedeta TVR a filmat intens emisiuni si editii speciale pentru Paste.
Este foarte apreciata acea femeie care stie sa incite creierul lui, pentru ca intr-o relatie, flacara pasiunii este ca un maraton la care, daca unul dintre alergatori nu este hidratat cum trebuie, apar neplacerile.
Cine-concertul DIOSA va fi urmat de un maraton de trei ore de animatii horror si bizare, intre care si cel mai recent scurtmetraj de animaÈ›ie realizat dupa benzile desenate ale lui Dave Cooper, invitat special la Anim'est anul acesta, si regizat de Rune Spaans â€" The Absence of Eddy Table.
Un maraton de muzica autentic romaneasca spre incantarea spectatorilor care vor avea ocazia sa asiste la un spectacol de colectie.
Domnu' Smiley”, o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, Sa-mi fie vara”, Rara” si O alta ea”, Ce ma fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, Pierdut printre femei”, Vals” si O poveste” au completat lista de piese lansate in cele zece luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care s-a intins pe parcursului unui an si a culminat cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.
Daca e vineri, e AMAZING Friday, un adevarat maraton de evenimente pus la cale de AMAZING Jewelry Copenhagen in Bucuresti Mall, pe 12 octombrie.
Filme de Oscar, povesti care au facut inconjurul lumii si animatori de elita vor veni la Bucuresti in urmatoarele 10 zile, intr-un maraton de proiecții speciale, petreceri electrizante si masterclass-uri de exceptie.
Targ ONG, Editia XI - Civil Szervezetek Vasara PROGRAM SAMBATA, 11 mai 2013, Piata Trandafirilor, TARG ONG 9:00 Crosul Europa 9:15 Semi-maraton cu pornire din fata Primariei Municipiului Tirgu-Mures 10:00 Deschidere Festiva Targ ONG Cuvant de deschidere din partea organizatorilor si a reprezentantilor autoritatilor publice locale 10:00 - 18:00 Activitati interactive si de cultura generala organizate la stand de catre asociatiile si fundatiile participante Concurs de promovare a voluntariatului in Judetul Mures Vizitatorii vor primi formulare care se completeaza cu informatii dobandite in urma vizitarii mai multor standuri ale organizatiilor participante Concurs foto live despre Targul ONG Concurs abilitati ciclistice Activitati preventive pentru sanatate:
Patru invitati au reusit un adevarat maraton al servirii la mese: Adrian Artene - redactor-sef cancan.ro, Anda Ghita - participant Master Chef, Daniel Onoriu - pilot, campion national si Mihnea Popescu - reprezentant Casino Life & Business Magazine.
un maraton cu durata de o luna si ceva, timp in care trebuia sa se ajunga de la Buenos Aires la Caracas (Venezuela), intorcandu-se apoi, de-a lungul coastei Pacificului, din nou la Buenos Aires.
Mahmoud Suleiman, medic interventionist supraspecializat in electrofiziologie in cadrul departamentului de electrofiziologie al Spitalului Rambam Medical Center Haifa, cat si medic electrofiziolog (2007-2008) la Mayo Clinic Rochester, MN, din SUA, a realizat un maraton de operatii in scopul tratarii fibrilatiei atriale.
Operatia extrem de laborioasa a durat 17 ore, un veritabil maraton al medicilor polonezi de la Gliwice pentru reusita unei operatii rare.
Toti alergatorii care au participat la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, au beneficiat de testari gratuite, la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea.
Marinela Burlacu pacienta cu angioedem ereditar Sesiune de intrebari si raspunsuri 15.00-16.00 Norvegieni si romani- alergatori la maraton pentru cauza bolilor rare 16.00-16.30 Fenilcetonuria, singura boala genetica tratata printr-o alimentatie speciala Speakeri:
Scopul acestui maraton de pedalat este ajutorul financiar oferit familiilor ce se confrunta cu aceasta problema, precum si constientizarea in randul comunitatii asupra nevoii de recuperare si integrarea copiilor cu autism in societate.
De ce sa iti dai duhul la banda de alergat cand poti face maraton de sex? Cate calorii se consuma in timpul unei partide de sex?
google-analytics.com