Cautare

3535 de rezultate pentru "manoliu silviu nicolae" (3.89 secunde)
La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai organizatiei, inclusiv Elena Udrea si Silviu Prigoana, care au fost primiti cu huiduieli de catre pensionari.
Lista finala cu finantistii care vor fi nevoiti sa-si schimbe locul de munca va fi elaborata in cursul acestei saptamani la propunerea directorului executiv Silviu Dumitru si va fi aprobata de presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu.
Controversatul om de afaceri Silviu Prigoana va lansa doua noi posturi de radio si unul de televiziune in urmatoarea luna.
Prin numirea lui Silviu Dumitru ca prefect de Dolj, fiscul a ramas fara sef.
Silviu Lung Junior a inceput recitalul paradelor. ... Steaua a semnat ultima ocazie, prin Chipciu, dar Silviu lung a fost din nou la datorie. ... Silviu Lung scoate penalty-ul lui Filip • GOOOL ASTRA:
La Targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman mi-a atras atentia standul lui Ioan Silviu si al Roxanei Batariuc. ... medievale, festivaluri de folclor, ne-a spus Ioan Silviu de la Arta pentru suflet.
Silviu Gelu Zetea, patronul S.C. Privat Silviu Zetea SRL, impreuna cu fiul sau, Gerard Zetea, Director General la Zetea Transilvania, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. ... Miercuri seara, cei 347 de delegati ai Organizatiei Municipale PSD prezenti in sala Teatrului Muzical l-au reales in fruntea partidului, la nivelul municipiului Galati, pe Dumitru Nicolae.
In aceste conditii sedinta de constituire a Consiliului Local s-a desfasurat timp de o ora sub semnul festivismului, al juramintelor depuse de primarul Dumitru Nicolae si de fiecare dintre cei 27 de consilieri locali, precum si al unor scurte discursuri Consilieri noi, consilieri vechi Toti cei 27 de consilieri locali ai PSD, PD-L, PNL si PC au venit chiar cu cateva minute inainte de ora 15 si si-au ocupat cuminti locurile, cei noi cu emotie si cu siguranta in cazul celor care au fost realesi.
In aceste conditii sedinta de constituire a Consiliului Local s-a desfasurat timp de o ora sub semnul festivismului, al juramintelor depuse de primarul Dumitru Nicolae si de fiecare dintre cei 27 de consilieri locali, precum si al unor scurte discursuri Consilieri noi, consilieri vechi Toti cei 27 de consilieri locali ai PSD, PD-L, PNL si PC au venit chiar cu cateva minute inainte de ora 15 si si-au ocupat cuminti locurile, cei noi cu emotie si cu siguranta in cazul celor care au fost realesi.
Silviu Prigoana (initiatorul proiectului de lege), Valeriu Tabara, Catalin Croitoru, Brandusa Novac, Marius Spanu, Constantin Dascalu, Mircia Giurgiu, Gheorghe Sorin Buta, Corneliu Olar, Lese Doru Brasoan, Zamfirescu Sorin stefan, Adrian Popescu, Samoil Valcu Fara grup: Tita Nicolaescu Gabriel, Stan Nicolae UDMR:
Regizat de actorul Silviu Oltean, in costumele create de Wilhelmina Arz, "Fluturi si oameni", spectacol coordonat de Dan Puric, deschide poarta spre cea mai frumoasa lume- copilaria.
Silviu Stoicescu a fost prezent recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu icoane pe lemn pictate cu tempera (facute de un prieten), dar si cu avioane, corabii si submarine din lemn foarte frumoase si Bilete de papagal de Tudor Arghezi.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Sfantul Ierarh Nicolae Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, este praznuita de Biserica Ortodoxa in 6 decembrie. ... Parintii sai, Teofan si Nona, au murit in timpul unei molime, iar Sfantul Nicolae a fost crescut de un unchi, care purta tot numele de Nicolae si era episcop al cetatii.
De la Sfantul Nicolae la Mos Gerila: ... In ziua de astazi, pe 6 decembrie este Ziua Sfantului Nicolae, dupa cum bine se stie.
Nicolae Anastasiu, professor emeritus; ... Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; ... Nicolae Iordan-Constantinescu, PhD, profesor asociate, Universitatea FInante - Banci, Bucuresti;
Delegatia Permanenta a PNL Alba a decis duminica seara excluderea din partid a primarului orasului Zlatna, Silviu Ponoran, acuzat ca nu a respectat deciziile conducerii organizatiei si ca a denigrat unii lideri ai partidului.
Silviu Stoicescu a fost prezent recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu icoane pe lemn pictate cu tempera (facute de un prieten), dar si cu avioane, corabii si submarine din lemn foarte frumoase. ... Particip frecvent la targurile Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor", ne-a spus Silviu Stoicescu.
google-analytics.com