Cautare

3535 de rezultate pentru "manoliu silviu nicolae" (2.64 secunde)
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se casatoresc din nou, scrie Libertatea.ro. Dupa ce in primavara acestui an au incercat sa-si refaca viata alaturi de alte persoane, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au mai dat o sansa pana la urma, de dragul copiilor.
Ioan Silviu Batariuc este prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Doi tineri, Despina Gabriela Gheorghiade si Silviu Bratu de la firma Ela Boutique (accesorii dama, decoratiuni si handmade) au participat de Rusalii la targul traditional organizat in Parcul Kiseleff.
Silviu Batariuc participa in acest week-end la targul traditional organizzat in curtea MTR. ... Am adus ca noutati tricouri din bumbac cu gluga (pentru barbati) - la 150 RON, ne-a spus Silviu Batariuc.
Sotii Ioan Silviu si Roxana Batariuc fac arta pentru suflet.
Silviu Prigoana a trecut la masuri drastice. ... Silviu Prigoana (51 ani) a avut joi o zi plina. ... Acolo, a incercat sa mute domiciliul baietilor, insa instanta nu a fost de acord”, ne-a declarat Silviu Prigoana.
In prezent, are un proiect cu Silviu Biris si Taraful Cleante. ... - Cum ai ajuns sa colaborezi cu actorul Silviu Biris? ... Silviu dorea sa readuca in prim plan muzica veche lautareasca, impreuna cu un taraf.
Fiscul doljean nu mai face fata solicitarilor de consiliere fiscala din partea firmelor, a declarat ieri Silviu Dumitru, seful institutiei. ... De asemenea, contribuabilii vor avea la dispozitie panouri de afisaj cu informatii“, a mai declarat Silviu Dumitru. ... Asa ceva n-am mai vazut“, s-a minunat Silviu Dumitru.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
consilierul municipal Mihai Manoliu, acesta chiar autopropunindu-se pentru o functie de conducere din forul municipal al PNL, si consilierul judetean Nicusor Ursu. ... "Dupa cum ati si vazut si in sala, domnul Manoliu a si candidat.
Florin Chise este prezent in acest week-end cu palinca sa, Tramuta, la Festivalul Pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala.
Florin Chise din Bihor participa pana azi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. "Am adus tuica de mar si tuica de pruna!
Este vorba despre Tania Bogdan si Mihai Manoliu. ... "Noi credem ca unul dintre cei doi, Tania Bogdan si Mihai Manoliu, se va afla in mod sigur cel putin la limita locurilor eligibile", a declarat Strunga.
Mihai Manoliu, cel de-al doilea candidat propus conducerii centrale de liberalii galateni, nu se va afla pe o pozitie eligibila. ... Cu toate acestea sint mindru", a declarat consilierul local liberal Mihai Manoliu.
Reprezentantul de zona al SC Bohlen & Doyen SRL, un oarecare domn Manoliu, a declarat ca nu este indreptatit sa ofere informatii despre cum sunt inselate asteptarile craiovenilor si s-a aratat plictisit de sesizarile acestora.
"Ne ducem pe Bulevardul Basarabia, in Parcul Lia Manoliu.
"Alearga pentru o viata", cros caritabil pentru Sara, o fetita cu Sindromul Down si ADHD 14 decembrie, in Sala de Atletism a Complexului Lia Manoliu "Alearga pentru o viata", un eveniment caritabil, ajuns la cea de-a 5-a editie, va avea loc anul acesta pe 14 decembrie, in Sala de Atletism a Complexului Lia Manoliu și va reuni sub egida sa toti oamenii dornici sa alerge pentru sport si pentru o cauza umanitara.
Silviu Prigoana recunoaste ca dupa atatia baieti isi doreste foarte mult sa aiba si o fetita, insa nu il intereseaza daca aceasta va fi conceputa impreuna cu sotia sa, Adriana Bahmuteanu, sau cu o alta femeie.
Ziare.com informeaza ca omul de afaceri Silviu Prigoana, deputat PDL, a propus legalizarea prostitutiei in Romania, astfel incat practicantele celei mai vechi meserii din lume sa poata plati impozite pe veniturile realizate.
Ce-i transmite Sorin Oprescu celui mai proaspat contracandidat, Silviu Prigoana Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat sambata ca proaspatul contracandidat din partea PDL, Silviu Prigoana, pentru alegerile din iunie 2012, este un luptator care cunoaste arta conversatiei si i-a urat "succesuri depline".
google-analytics.com