Cautare

3535 de rezultate pentru "manoliu silviu nicolae" (2.93 secunde)
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Silviu Ioan Soare este si licentiat al Facultatii de Chimie Organica din Bucuresti. ... Tehnicile pe care le practica sunt cele cunoscute, insa el incearca sa obtina efecte in acest sens", a spus Ana Amelia Dinca - curatorul expozitiei lui Silviu Ioan Soare.
Silviu Istoc, medic specialist Obstetrica-Ginecologie.Analize necesare in sarcina la varste inaintatePentru toate femeile care au peste 40 de ani si doresc sa ramana insarcinate este recomandat examenul medical riguros si monitorizarea permanenta a sarcinii.
' Desi sunt convins ca Silviu Prigoana a vrut sa faca un banc atunci cand a zis "Sa fie bucuros poporul roman ca n-am pus-o pe Bahmuteanca!", pentru vorbulita asta, cred, va plati fiul sau, candidatul Honorius.
Deputatul PD-L Silviu Prigoana s-a decis sa depuna la Camera Deputatilor o initiativa prin care Parlamentul sa fie mutat la Biblioteca Nationala, iar Palatul sa devina un mall, dar nu cu magazine, ci cu sali de conferinte, cinematografe si alte locuri de petrecere a timpului liber.
Deputatul Silviu Prigoana a anuntat ca, incepand de marti, va reveni in partidul pe l-a parasit in urma cu trei luni, dupa ce a semnat o cerere de anulare a demisiei de onoare.
Judecatorii Curtii de Apel Craiova tin cu tot dinadinsul sa-l vada din nou director la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj pe Silviu Cotiga.
Camera Deputatilor a aprobat tacit desfiintarea TVR3 si TVR Info, la initiativa democrat-liberalului Silviu Prigoana. ... Propunerea legislativa vine din partea democrat-liberalului Silviu Prigoana. ... Autorul proiectului de lege, deputatul PDL Silviu Prigoana, spune ca masura este justificata.
Deputatul PD-L Silviu Prigoana a primit, de la Alianta pentru o Romanie Curata, premiul "Pericol legislativ in actiune", pentru cele mai proastre initiative legislative pe care le-a depus la Parlament.
Silviu Prigoana despre cererea de concediu de paternitate: ... Deputatul PDL Silviu Prigoana sustine ca a inaintat cererea de concediu de paternitate pentru a testa presa, aratand ca mandatul unui parlamentar nu poate fi revocat sau intrerupt.
Proiectul deputatului PDL Silviu Prigoana privind legalizarea prostitutiei a fost respins, marti, cu unanimitate de voturi, de catre Comisia juridica a Senatului. ... Comisia juridica a Senatului a respins marti, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege al deputatului PDL Silviu Prigoana privind legalizarea prostitutiei.
Silviu Prigoana e suparat leoarca. ... Acusilea, la Senat colegii lu’ nea Silviu nu e de acord cu legalizarea prostitutiei. ... Silviu le are p-astea.
In calculele pentru confruntarea cu Sorin Oprescu, PDL ar merge pe mana deputatului PDL Silviu Prigoana, in conditiile in care, cel putin in momentul de fata, uneperistul Cristian Popescu Piedone nu da semne ca ar vrea sa intre in cursa pentru Capitala.
Mai mult, europarlamentarul PDL sustine ca nu poate sustine candidatura lui Silviu Prigoana la Primaria Capitalei, motivand ca democrat-liberalii nu vor sa invete din greseli. "PDL Bucuresti a ales intre Silviu Prigoana si mine. ... PDL Bucuresti l-a desemnat pe Silviu Prigoana candidat pentru Primaria Capitalei.
Acesta este mesajul transmis sefilor de la Bucuresti de directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Dumitru Silviu, exasperat de lipsa de infrastructura a institutiei si de conditiile de lucru improprii in care isi desfasoara activitatea cei aproape 800 de functionari publici.
Probabil ca altfel numarul lor ar fi mai mare", a precizat Silviu Cotiga, inspectorul-sef al ITM Dolj. ... Dar noi avem evidenta doar a celor care apeleaza la firmele autorizate sa recruteze si sa plaseze forta de munca", a mai spus Silviu Cotiga.
In general, cei cu studii superioare nu accepta acest compromis", a declarat Silviu Cotiga, inspectorul-sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj. ... Declaratiile angajatilor ca sunt in perioada de proba sunt contestate in justitie pe motiv ca angajatul a inteles gresit ce a fost intrebat", a spus Silviu Cotiga.
La acea vreme, prejudiciul a fost estimat la circa 700 de milioane de lei vechi, iar gestionarul depozitului, Silviu Preda, a fost trimis în instanta. ... Silviu Preda, gestionarul caruia i se imputasera banii, spune ca toata afacerea a fost o cacealma.
La acea vreme, prejudiciul a fost estimat la circa 700 de milioane de lei vechi, iar gestionarul depozitului, Silviu Preda, a fost trimis în instanta. ... Silviu Preda, gestionarul caruia i se imputasera banii, spune ca toata afacerea a fost o cacealma.
De aceea exista o oferta tot mai mare de spatii comerciale pentru inchirieri iar clientii aproape ca nici nu exista" a declarat pentru cotidianul "Replica" Silviu Deme consultant imobiliar la agentia "L&G Intermed" din Constanta.
google-analytics.com