Cautare

3535 de rezultate pentru "manoliu silviu nicolae" (3.46 secunde)
Potrivit lui Silviu Savin, administrator al Flavus Investitii, austriecii vor asigura si partea de dezvoltare si de proiectare.
Astfel, toate apartamentele noi ale caror pret este de cel mult 1000 euro/mp sunt inca vandabile, a precizat pentru "Replica" Silviu Deme, reprezentantul Agentiei Imobiliare L&G Itermed Constanta.
Spunem asta intrucat, desi de regula se stie "din oficiu" cine urmeaza sa fie validat pe o functie - in cazul de fata Silviu Wagner (foto) pentru postul de director general al societatii, respectiv presedinte al Consiliului de Administratie - in cursul zilei de ieri sedinta AGA a supus votului cumulativ inca doua persoane.
Initial, clientul, Mihail Silviu Pocora, a fost tratat cu indiferenta, motiv pentru care a apelat inclusiv la reprezentantii Oficiului pentru Protectia Consumatorilor, insa a fost anuntat ca duminica nu il poate ajuta nimeni.
Comisia de cultura a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi, un raport de respingere pentru initiativa deputatului PDL Silviu Prigoana privind trecerea presei scrise si online sub incidenta Consiliului National al Audiovizualului. ... De altfel, deputatii din comisie au pledat pentru respingerea propunerii initiate de Silviu Prigoana.
Alaturi de Presedintele ANOFM Silviu Bian, care a prezidat aceasta conferinta, au participat invitati de seama ai Ambasadei Spaniei in Romania, directorii tuturor centrelor de formare profesionala din tara ale ANOFM-ului, cat si Presedintii grupului COREMSA, partener transnational care detine cel mai mare centru de formare din Spania si a reusit cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene.
Silviu Stoicescu a fost prezent recent la targul organizat de 1 iunie, in curtea Muzeului Taranului Roman, cu icoane pe lemn pictate cu tempera (facute prietenul sau, iconarul Mihai), dar si cu avioane, corabii si submarine din lemn foarte frumoase.
Autorul cartii este Dan Silviu Boerescu, un celebru scriitor si editor roman, critic literar si fost redactor-sef si director editorial al revistei Playboy. ... Aur, Guri de Rai, cetati-fantoma prezinta 8 mituri istorice insotite de consemnari de presa prezentate de Dan-Silviu Boerescu.
Dar vizitatorii targului, au putut gasi, la standul meu, obiecte precum braie traditionale, cusme de dac, la 40 RON, camasi din in - la 120 RON,ii de dama - la 120 RON, tichii - 30 RON, fuste din lana - la 80 RON, sacouri feminine cu motive neo-populare - la 150 RON, ne-a spus Silviu Batariuc.
Silviu Prigoana a facut risipa de gesturi tandre in vazul tuturor. Cum l-a schimbat Mihaela si ce a avut ea si nu au avut altele ne spune chiar Silviu Prigoana!
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
De asemenea, Corneanu a mai spus ca implicarea Ungariei in sprijinirea disidentei active din randul minoritatii maghiare din Romania anului 1989 a facut parte din planul Budapestei de a starni un conflict cu Nicolae Ceausescu, pentru ca prin interventia URSS si a Occidentului ar fi putut sa anuleze Tratatul de la Trianon (n.a.
Romanii au crezut in decembrie 1989 ca este suficient sa dispara Nicolae Ceausescu pentru ca in Romania sa curga rauri de lapte si miere.
Mama sa, al carei bunic, Nicolae Basilescu a fost decanul Facultatii de Drept Bucuresti in perioada interbelica si care primise, acasa, o educatie aleasa, a fost obligata sa fie femeie de serviciu si muncitor necalificat ani de zile in fabricile comuniste.
Pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova au inceput, de ieri, sa cada plopii, pentru a lasa loc parcarilor.
Turul doi la Navodari se disputa intre actualul primar Tudorel Calapod (PDL) si candidatul PSD Nicolae Matei.
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei. Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
Judecatorii de la Tribunalul Galati si-au declinat competenta in favoarea instantei superioare, admitand solicitarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii in procesul deschis de Nicolae Bacalbasa.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
Ieri a fost o zi importanta atat pe plan religios, cat si in Parlament, unde alesii botezati cu numele Sfantului Nicolae au fost felicitati si cadorisiti atat de prieteni, cat si de rivali.
google-analytics.com