Cautare

953 de rezultate pentru "magazine" (5.45 secunde)
Politica marilor magazine de a isi muta costurile pe spinarea producatorilor scumpeste produsele si le scade calitatea, sustin producatorii care au declansat razboiul impotriva marilor retele de supermarketuri.
Dupa saptamani intregi de dispure, reprezentantii supremarketurilor si producatorii agricoli au hotarat impreuna cu Ministerul Agriculturii sa adopte un cod de bune practici, care sa reglementeze felul in care sunt stabilite preturile la alimentele vandute in lanturile de magazine.
Suma pare infima in comparatie cu faptul ca lantul de magazine cash&carry figureaza cu peste sase mii de salariati si sume de ordinul milioanelor de lei raportate ca profit.
Lantul de magazine Spar vrea sa investeasca in Oradea si in alte orase din tara. ... Pe termen mediu, Spar si-a propus sa ajunga la 55 de magazine, tinta finala fiind un total de 250 de amplasamente.
Cine da o raita prin Oradea vede ca cel putin patru magazine chinezesti sunt deschise in fiecare cartier. ... Si Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor a initiat controale si verificari la aceste magazine chinezesti, aplicand amenzi la unele dintre ele.
Grupul Dedeman din Bacau, cu activitati in industria constructiilor si auto, este interesat sa achizitioneze jucatori locali de profil si intentioneaza sa-si extinda reteaua de magazine la nivel national si in afara Romaniei, in estul Europei.
Omul de afaceri are deja magazine in Marea Britanie si India, iar, in acest an, intentioneaza sa deschida altele in Romania, Polonia, Singapore, Malaezia, Indonezia si Thailanda.
BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, premiaza in aceasta iarna cumparaturile facute in cele 4 magazine OBI.
Great United Trading Romania este parte a grupului ceh Great United Trading, care mai detine magazine in alte 41 de tari. In Romania, compania avea noua magazine, in orasele:
De asemenea, doar 5% dintre cei care se ocupa de plata facturilor folosesc ATM-urile bancare, 2% utilizeaza serviciile de Internet banking, iar 11% platesc facturile prin serviciile disponibile in magazine sau benzinarii.
In centrul comercial din incinta Electroputere ar urma sa se deschida mai multe magazine, un hipermarket Auchan, un service auto generalizat, o unitate de bricolaj si un magazin cu articole sport, potrivit unor surse din piata, apropiate tranzactiei. ... Un hipermarket Auchan si multe magazine "de firma"
real,- Hypermarket desfasoara o ampla actiune de promovare a produselor italiene in cadrul celor 25 de magazine ale retelei din Romania.
ISTORIA CALZEDONIA Calzedonia a luat nastere in 1987 in apropierea orasului Verona, intr-o localitate numita Vallese di Oppeano, cu intentia de crea un business din vanzarea de ciorapi si costume de baie de dama, barbati si copii, prin intermediul unor magazine in franciza.
Am inceput sa le vindem pe la alti distribuitori, pe la diverse magazine. Pe atunci, producatorul ceh facea diverse marci private pentru multe lanturi de magazine din Germania. ... Piata de desfacere este pe tot teritoriul Romaniei, de la micile magazine, la lanturile de supermarketuri Metro, Selgros, Billa, Auchan.
OFENSIVA LIDL.Retailerul german a devenit cel mai extins lant de comert din Romania dupa ce schimbat denumirea a 107 magazine Plus cumparate in 2010 sI a continuat deschiderea a cate doua magazine noi pe luna.
ce magazine au scazut preturile Daca reducerile oficiale incep la 15 ianuarie, lanturile de magazine anunta deja promotii, pentru a atrage cat mai multi clienti. ... Majoritatea lanturilor de magazine au insa promotii de pana la 50%.
Retailerul suedez de fashion Hennes&Mauritz, cunoscut drept H&M, a anuntat ca in aprilie si mai va deschide alte cinci magazine in Romania, printre care si cel din Craiova. ... Pe langa Craiova, H&M va deschide magazine in primavara aceasta in alte patru orase:
magazine unde poti gasi haine de firma cu preturile reduse. ... Nu este tocmia in centru, dar merita sa faci drumul pana la km 13 pe autostrada Bucuresti - Pitesti pentru atatea magazine.
Balcescu, lipit de o cladire in paragina In zona zero a Capitalei, la doi pasi de Piata Universitatii a inceput sa se inalte un nou bloc de birouri si magazine. ... Noul imobil de pe Bulevardul Nicolae Balcescu va gazdui spatii de birouri si magazine.
Deichmann este prezent in 23 tari din Europa si America, cu peste 3.200 de magazine. ... In capitala, Deichmann a deschis 8  magazine in:
google-analytics.com