Cautare

953 de rezultate pentru "magazine" (4.90 secunde)
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... Cu magazine prezente in 373 de localitati si o echipa de aproape 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Pentru a ajunge la aceasta performanta, in 2017 PROFI a deschis 195 de magazine, dintre care 57 in format City, 83 in format Loco si 55 in format Standard. ... PROFI a ajuns si in Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, inaugurand simultan doua magazine in format Standard.
PROFI incepe anul in forta si, odata cu cele sase inaugurari din aceasta saptamana, de la Beliu, Braila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Targu Secuiesc si Timisoara, reteaua depaseste pragul de 700 de magazine. ... Noile magazine din Cluj-Napoca, Targu Secuiesc si Timisoara functioneaza in format City.
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. ... Cu magazine prezente in 387 de localitati si o echipa de aproape 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
tinute complete cu un mesaj fashion foarte puternic, mereu accesibile ca pret", spune Raffaele Caldarelli, unul dintre fondatorii companiei, care isi propune, in cativa ani, sa mai deschida doua magazine in Capitala si altele in orasele principale, printre care si Timisoara.
Dupa ce in 2013 au aparut patru noi magazine BSB, doua in Bucuresti si doua in provincie (Timisoara si Cluj), 2014 a fost marcat prin deschiderea unuia singur, in Craiova.
Q Magazine: ... Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman. ... Q Magazine)
Despre Carrefour Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa.
joi (20 februarie), in intervalul 16:00-20:00 vineri (21, 28 februarie, 7 martie), in intervalul 16:00-20:00h sambata (22 februarie, 1, 8 martie), in intervalul 10:00-16:00h Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa.
Plafar Baneasa face parte din lantul de magazine cu produse naturale PLAFAR RETAIL S.R.L. Acesta detine cel mai mare lant de magazine cu produse naturale din Romania, situate in centre comerciale si stradal, in locatii premium.
Tsilivi este o statiune pentru toate gusturile, aici veti gasi ziua liniste si seara un pic de agitatie, magazine mari pline cu suveniruri, magazine de haine si incaltaminte, supermarketuri mari, taverne, baruri si fast-food-uri.
Aceste masti sunt identice cu cele care protejeaza sanatatea miilor de angajati PROFI din magazine si depozite, oameni care, furnizand hrana pentru populatie, se afla in prima linie a luptei cu pandemia Covid-19, munca lor neputandu-se face de acasa.
In urma unui control al Politiei si Garzii Financiare, activitatea unor magazine din Constanta in care erau comercializate plante etnobotanice a fost suspendata pentru trei luni.
Furturile in magazine au devenit o reala problema pentru comercianti, tinand cont ca infractiunile de aceasta natura au crescut cu 6,2% doar in iulie, fata de acelasi interval din 2010, potrivit incont.ro.
Stiam doar ca imi doream sa am aceste colectii in magazine pentru a le putea oferi clientilor mei. ... 1 cumparatoare de bretele Albert Thurston prin cele trei magazine Trends by Adina Buzatu, unde se gasesc in exclusivitate.
Q Magazine: ... Raspunzand mai multor intrebari ale revistei Q Magazine catre conducerea Curtii Constitutionale, Magistratul-asistent sef Claudia-Margareta Krupenschi, Director al cabinetului Presedintelui, a facut o sinteza a situatiei cauzelor solutionate de CCR dupa 2003, cand a avut loc ultima modificare a Constitutiei.
Q MAGAZINE: Adevaruri nespuse despre Viorica Dancila. Si trist, si sincer (Autoare:
Produsele Ikea sunt comercializate in peste 30 de state prin intermediul a mai mult de 200 de magazine. Ikea detine circa 180 de magazine in peste 20 de tari, restul centrelor comerciale fiind operate in franciza.
Succesul datorat ideilor celor doi in materie de moda i-a incurajat sa creeze un concept si sa deschida magazine purtand marca Lollipops din 1999. ... Formula atrage clientii si noi magazine sunt deschise in mod regulat.
Noua pagina de Facebook Deichmann Romania a fost special creata la cererea publicului roman, pentru a le oferi vesti despre cele mai noi colectii de pantofi si accesorii, inaugurari de magazine si oferte speciale.
google-analytics.com