Cautare

953 de rezultate pentru "magazine" (3.19 secunde)
De curand, la Targu Mures functioneaza cinci magazine PROFI, odata cu inaugurarea unei noi unitati. Aflat pe Str. Romulus Guga nr.
Cu magazine in 338 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Parfumeriile Marionnaud Paris exista in Romania din 2009 si, in prezent, sunt 30 de magazine in principalele orase ale tarii. ... Astazi, cu mai mult de 1231 de magazine deschise in cele 11 tari, grupul Marionnaud se numara printre primele parfumerii selective din Europa!
Peloponez - Tolo - curtea unei vile aflate pe plaja Este un orasel specific Greciei continentale, cu taverne, magazine de tot soiul si doua sau trei supermarket-uri (intre ghilimele, deoarece nu sunt supermarket-urile pe care le stim din Romania).
Q Magazine : ... Q Magazine
FARCAS) Revista New York Magazine, din 20 martie 2018 a publicat un amplu grupaj de materiale intitulat MOTIVE CA SA CREDEM, cu referire la recentele dezvaluiri privind interesul militarilor in fenomenul OZN.
Q Magazine:
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Q Magazine dezvaluie, in exclusivitate, cateva dintre punctele importante ale Acordului secret semnat de Crin Antonescu si Dan Voiculescu. Surse liberale au declarat, pentru Q Magazine, ca liderului conservatorilor i s-a promis functia de presedinte al Senatului si posibilitatea de a numi directorul Societatii Hidroelectrica S.A.
Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Q Magazine: ... Q Magazine
La zece zile dupa inceputul Postului Mare al Craciunului, am cautat oferta in materie de produse vegetariene l Sint de toate, dar nu pentru toti, datorita preturilor mari l Magazine specializate, altele care vind produse vegetariene, piete agro-alimentare, toate peste puterea de cumparare a omului de rind l Soia, pateurile si salamurile vegetale, uleiurile si chiar laptele de soia sint cele mai cautate de vegetarieni l La buzunarul subtire al satmarenilor nu au trecere nici produsele din sectorul legume-fructe din piete l Tot pretul e de vina l Doar preparatele de casa, facute la sfirsitul verii, de genul zacusca, bulion, gemuri etc mai salveaza buzunarul...
Cu toate acestea, pretul in magazine la carnea de porc este destul de mare, astfel incat putine persoane isi vor putea permite anul acesta sa achizitioneze un porc intreg, direct de la producatori.
Retailerii evita sa vorbeasca despre viitoarele preturi In ceea ce priveste preturile din magazine, legea cuprinde date exacte in privinta rotunjirii, dar reprezentantii companiilor de retail se feresc sa vorbeasca despre evolutia preturilor dupa aceste schimbari.
Pentru femei, in unele magazine, aparatele electrocasnice au fost mai ieftine cu pana la 19 la suta, iar masinile au costat mai putin cu peste 1000 de euro.
Cele mai mari lanturi de magazine de electrocasnice din Romania, care ofera credite doar cu buletinul sunt Altex, MediaGalaxy si Flanco.
In prezent, reteaua de magazine care accepta cupoane si care vor afisa insemnul “CuponPro“ cuprinde in jur de 620 de centre, dintre care aproape 400 sunt numai in Capitala. Pana la sfarsitul anului, numarul de magazine acceptatoare de astfel de cupoane va ajunge la 28.000.
Plus vrea sa deschida aproximativ 120 de magazine de tip supermarket in Romania, pana la finele lui 2008. ... Potrivit “Financial Times“, in Romania cel mai bine pozitionat este operatorul german Metro, urmat de lantul de magazine Selgros si de supermarketurile Billa.
Una era cea care tine de mentalitate (tot mai bine este sa ai banii in buzunar!), iar cealalta tinea de numarul relativ limitat de magazine si alte locatii unde se poate plati cu cardul.
Romania a fost declarata „destinatia de vacanta a anului 2006“ intr-un top realizat anual de „Vogue Magazine“, locatia propusa de autorii listei fiind Delta Dunarii, zona descrisa ca „Noua Zeelanda a Europei, aflata la doar trei ore distanta cu avionul“.
google-analytics.com