Cautare

1107 de rezultate pentru "lupte libere" (3.77 secunde)
Presei Libere - P-ta. ... Presei Libere - P-ta. Arcului de Triumf - Bd. Maresal Prezan - P-ta. Charles de Gaulle - Cal.
Piata Presei Libere - bd. ... Piata Presei Libere - Piata Montreal - bd. Marasti - bd. Ion Mihalache - Piata Victoriei;
Potrivit informatiilor transmise AGERPRES de Politia Romana, in primele zece luni ale anului, oamenii legii au aplicat, la nivel national, 71.580 de sanctiuni contraventionale pentru folosirea telefonului mobil in timpul conducerii unui autoturism, fara utilizarea dispozitivului "maini libere".
Angajatorii din mediul privat ar putea plati zilele legale libere angajatilor cu banii de la bugetul statului. ... Alesii sustin ca odata cu cresterea numarul zilelor libere legale angajatorii din mediul privat au cheltuieli mai mari, ceea ce ar putea afecta economia tarii.
Vom cere mobilizarea completa a lumii libere pentru a ajuta Ucraina. ... "Noi vom cere raspicat si deciziv mobilizarea completa a lumii libere, a lumii occidentale, pentru a ajuta Ucraina in acest razboi", a declarat Tusk in fata parlamentului.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste.
Decizia AP de a-i primi i-a facut pe cei de la UCM, ale caror liste de semnaturi fusesera contestate, sa nu se mai lupte cu institutiile statului pentru a castiga dreptul de a participa la alegeri.
La inceput, Stolojan a crezut cu tarie ca alianta dintre PNL si PD este o treaba buna, menita sa creeze un pol politic care sa lupte de la egal la egal cu mamutul PSD.
Cert este ca, in situatia actuala, udemeristii sau umanistii trebuie sa lupte de aceeasi baricada, pactizand pentru formarea majoritatii parlamentare fie cu PSD, fie cu Alianta D.A.
Ceea ce s-a intamplat ieri in Parlament pledeaza, de fapt, in favoarea declansarii alegerilor anticipate, in actuala formula fiind clar ca nu vom avea parte decat de penibile lupte politice.
“Nu cred ca trebuie facute schimbari majore in conducerea superioara de partid“, a declarat, la randul sau, Constantin Contac, presedintele organizatiei judetene PSD Botosani.“Social-democratii au dorinta de a ramane uniti in jurul unei conduceri puternice, capabila sa modernizeze partidul, sa il reorganizeze in teritoriu si sa dea o replica puternica actualei Puteri, care, inca de la inceput, pare macinata de lupte intestine“, sustine, de asemenea, deputatul PSD de Caras-Severin Ion Mocioalca.
Crima, minciuna, manipulare “O parte a clasei politice romanesti s-a cladit pe crima, minciuna si manipulare“, a perorat Maior de la tribuna. In opinia vorbitorului, acest lucru a facut imposibil ca cei aflati la putere sa lupte pentru interesele poporului.
Sigur este ca PSD trece prin vremuri grele, obligat cum e nu numai sa-si faca ordine prin propria ograda dar si sa faca fata atacurilor adversarilor, sa lupte pentru a-i pastra pe Nastase si Vacaroiu in fruntea celor doua Camere parlamentare, sa-si conserve oamenii bagati in functii cheie in administratia locala si centrala, sa monitorizeze Guvernul.
Profesorii care dau meditatii fac evaziune fiscala In ciuda ingrijorarii oficialilor de la Bruxelles privind marea coruptie, premierul Tariceanu pare mai decis sa lupte impotriva micii coruptii.
Alte localitati mari in care s-a ajuns la turul 2 sunt Negru Voda (PD-L-istul Petre Urziceanu se bate cu pesedistul Ion Nicolin), Techirghiol (unde democrat-liberalul Florea Constandin se dueleaza cu liberalul Adrian Stan), Castelu (un alt caz de neimaginat, primarul Nicolae Anghel, care spera la 70-80%, ajungand sa lupte in turul 2 cu pesedista Paraschiva Mocanasu), Deleni (PD-L-istul Dan Anica vs.
Acesta este insa sustinut si obligat sa lupte de gasca grupata in spatele lui, formata mai ales din afaceristi care au prosperat pe timpul ultimei guvernari PSD.
Pe de alta parte, daca oamenii acestia nu au ceva de ascuns, eu cred ca pot sa lupte in continuare pentru a-si dovedi nevinovatia, pentru ca orice pas lateral in aceste conditii poate sa creeze suspiciunea ca prefectul a avut dreptate cind a spus ca solicitarea demisiei este legata de aceste cauze.
Vicepresedintele PSD Sorin Oprescu a declarat ca i-a informat, ieri, pe membrii Delegatiei Permanente in legatura cu decizia sa de a candida pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Din pacate, Inspectoratul Judetean de Politie Constanta, cel putin in acesti ultimi patru ani, nu a dat dovada ca vrea sa lupte cu toata forta impotriva coruptiei si coruptilor.
Noi va trebui sa-i identificam pe cei care mai cred in valorile morale si sunt gata sa lupte pentru ele.
google-analytics.com