Cautare

1107 de rezultate pentru "lupte libere" (3.00 secunde)
Va felicit pentru sanctiunile aplicate practicilor abuzive, pentru ca au existat si inca exista carteluri, exista inca intelegeri intre actorii de pe piata si toate aceste intelegeri si carteluri sunt, evident, impotriva competitivitatii si impotriva unei piete libere, care inseamna, de fapt, performanta si preturi mai bune.
Programul simpozionului dedicat aniversarii a 25 ani de la primele alegeri libere din 20 Mai 1990 Sedinta se desfasoara sub inaltul patronaj al SENATULUI ROMANIEI si este organizata de catre Institutul National pentru Studiul Totalitarismului, Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 si Asociatia Neguvernamentala Clubul C.P.U.N.
Eu unul imi imaginam ca acest Guvern Ciolos va fi unul de tranzitie si ca, in cel mai bun caz, va fi capabil sa administreze, in conditii rezonabile, tara si sa pregateasca, tot in conditii rezonabile, alegeri libere.
Numai ca Garda se afla practic in imposibilitatea de a-i reangaja din cauza ca prin Ordonanta de urgenta 63/2005 toate posturile libere au fost inghetate. ... „Dintre cele 1.005 posturi prevazute in schema, doar 4-5 mai sunt libere“, ne-a spus Cucu.
Preturile produselor si serviciilor din sectorul minier vor fi stabilite in conditiile pietei libere, la concurenta cu alti furnizori interni sau externi, dupa ce Guvernul a decis, in sedinta din 10 mai, abrogarea HG 1609/2003 privind preturile produselor subventionate din sectorul minier, informeaza un comunicat al guvernului.
Ministerul Finantelor Publice a stabilit, printr-un ordin recent, o noua procedura de atribuire a codului de inregistrare fiscala pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere.
Pentru cei care nu s-au decis inca unde isi vor petrece Revelionul in acest an, Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) vine pe ultima suta de metri cu cateva oferte ale pensiunilor care mai au locuri libere in aceasta perioada.
De asemenea, important de remarcat este si faptul ca regimul Zonei Libere Constanta Sud-Basarabi a fost extins in urma cu cativa ani la toata suprafata Portului Constanta, care a devenit astfel port cu facilitati vamale, altfel spus port liber.
Angela Ivan, directoarea Zonei Libere Galati, a declarat ca firma Global International 2000 a incheiat contractul de concesiune la sfarsitul lunii august. ... Tot managerul Zonei Libere a precizat ca valoarea contractului este secreta datorita clauzelor de confidentialitate prevazute in actul semnat de ambele parti implicate.
Desi cu ceva timp in urma Marian Filimon, presedintele Patronatelor Micii si Mijlocii Galati, a declarat ca cele doua tabere vor ajunge la un numitor comun, Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa, Blocul National Sindical, Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania - Fratia, Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania si CSN Meridian au decis declansarea conflictului colectiv de munca la nivel national din cauza faptului ca, in doua luni de discutii cu partenerii din partea patronatelor, nu au reusit sa ajunga la un acord.
activitati comerciale, profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, chirii, arenda, transferul titlurilor de valoare, vanzare-cumparare de valuta la termen, activitati agricole.
Ministerul Muncii a acceptat ca si in 2009 orele suplimentare sa le fie platite bugetarilor, daca nu li se pot acorda ore libere, urmand ca luni sa aiba loc noi negocieri privind salariile de merit si primele, a declarat, ieri, reprezentantul Ministerului Muncii, Valentin Mocanu.
Cele mai putine slujbe libere sunt in judetele Mehedinti (28), Bistrita-Nasaud (47) si Valcea (57).
a) activitati independente - activitati comerciale - fapte de comert, prestari de servicii, altele decat cele din profesii libere, precum si practicarea unei meserii, inclusiv din activitati adiacente;
C.V.Tudor a primit si somatie de a evacua birourile din Casa Presei Libere, in care, de 20 de ani, se pregatesc pentru tipar publicatiile sale, pentru neplata unor utilitati, desi in fosta citadela a presei romane (Casa Scanteii) mai nimeni nu e la zi cu platile, de cand lumea.
Citind titlurile articolelor, burtierele talk show-urilor, vazand spumele de la gurile moderatorilor si ascultand vocile izmenite ale vazatoarelor de prompter, desluseai cu greu de partea carei tabere politice e carnatarul care a varat bani intr-o foaie sau intr-un post TV pentru a vinde consumatorului tocatura zilnica de clisee, lozinci, strigate si mugete, toate varate in pielita asa-zisei prese libere si independente.
Oamenii sunt pusi chiar sa accepte ca Fiscul sa le puna ipoteca pe case sau gaj pe diverse bunuri, "libere de sarcini".
Conducerea CEC Bank sustine ca dupa cele trei zile libere prilejuite de sarbatoarea Sfintei Maria, craiovenii au mers ieri in numar foarte mare sa-si ridice pensiile.
Vorbim, evident, de un stat democratic, si iata de ce nu putem vorbi de o societate libera, de un stat democratic in absenta unei prese libere, a unei prese independente.
Cu prilejul intrarii sale in Clubul Saptezecistilor, din care fac deja parte majoritatea colegilor de generație, a organizat o reuniune la care a invitat pe cativa dintre cei cu care a impartit si impartasit si succesele si esecurile din campul de bataie al presei inca libere si independente - cea din ultimul deceniu al secolului trecut, cand forta idealurilor reprimate in epoca de aur s-a ciocnit violent cu realitatea intereselor politicianiste si mercantile care marcheaza cu putere debutul noului mileniu.
google-analytics.com