Cautare

1107 de rezultate pentru "lupte libere" (7.13 secunde)
La Ciuc a ratat doua libere in ultimele secunde. Il urmaresc de mic, dar niciodata nu a avut un procent de 2-0 la libere.
Pentru Cursa Copiilor, kiturile de participare se pot ridica in dimineata zilei de sambata, 13 mai incepand cu orele 7:00 din Sport Expo (Piata Constitutiei) iar cei care nu s-au inregistrat online, dar vor sa alerge, pot veni, de asemenea, la Sport Expo pentru a ocupa ultimele locuri libere.
Este fondatorul - impreuna cu Larry Sanger - al enciclopediei libere Wikipedia. Este presedintele actual al Fundatiei Wikimedia (Wikimedia Foundation).
Obosita pana la extenuare, solista asteapta cu nerabdare putinele zile libere in care-si permite rasfaturile atat ravnite de toate femeile, dar, surpriza, nu se relaxeaza la saloanele de fite sau in vacante exotice, asa cum multi ar crede.
• Toate aplicatiile de baza Ubuntu sunt libere si cu sursa deschisa. Dorim sa folositi programele libere si cu sursa deschisa, sa le imbunatati si sa le impartasiti.
Carmen Bruma a alergat in fiecare dimineata aproximaiv o ora jumatate pe drumul dintre vila si castelul Peles, iar Mircea Badrea s-a relaxat profitand de doua zile libere.
a) la conducerea propriului meu ONG (0 puncte) b) protestand in fata Guvernului pentru legalizarea importurilor de maidanezi (10 puncte) c) intr-o tara civilizata, unde haitele de caini nu umbla libere pe strazi, ca in ultima tabara de zlatari (100 de puncte)
Bugetarii ar putea avea sase zile libere, intre 1 si 6 mai Agentiile de turism au propus guvernului prelungirea vacantei de 1 Mai.
Avem areale intregi libere de poluare chimica, lipsite de industrie, zone cu adevarat ecologice, dar care nu sunt legal recunoscute.
Majoritatea romanilor profita de zilele libere fie pentru a-si vizita rudele din alte zone, fie pentru a merge la mare sau la munte.
Eu una, spre exemplu, dupa atatea zile teoretic libere, practic, petrecute printre oamenii din colegiul pe care il reprezint, as spune - cu libertatea pe care uneori si-o iau spiritele libere care se incumeta sa ,,delibereze’’ despre liberele poporului - cateva cuvinte despre semnificatiile unor zile importante.
In plus, legislatia muncii prevede, la articolele 122 si 123, ca munca suplimentara se compenseaza prin ore libere platite in urmatoarele 60 de zile calendaristice dupa efectuarea acesteia.
Cele cu coaja inchisa la culoare pot parea mai gustoase pentru ca de cele mai multe ori vin de la gaini crescute in gospodarii private, lasate libere, crescute cu iarba.
Misiunea OSCE venita sa monitorizeze alegerile a precizat in raportul sau ca scrutinul s-a desfasurat in general in conformitate cu standardele internationale si ca au fost libere si corecte. ... Ceea ce inseamna ca in Basarabia alegerile n-au fost tocmai libere si corecte.
Guvernul a stabilit vineri ca data de 29 noiembrie 2021 sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul public, avand in vedere ca marti, 30 noiembrie, si miercuri, 1 decembrie, sunt zile libere nelucratoare conform Codului Muncii.
Exprimarea libera prin vot in cadrul unor alegeri la fel de libere este, pana la urma, pilonul democratiei. ... Pluralismul politic este el insusi rezultatul unor alegeri generale libere.
Romanii vor putea avea mai multe zile libere, platite. Pe masa parlamentarilor exista deja mai multe proiecte legislative care asteapta validarea.
Angajatii Senatului primesc 5 zile libere lunar daca ajuta refugiatii. Ideea a venit de la vicepresedinta Senatului Alina Gorghiu. Romania este pregatita sa primeasca 500.000 de refugiati din Ucraina.
In curand, vom afla daca vom mai avea inca doua zile libere. Deputatii urmeaza sa voteze daca de 6 si 7 ianuarie, adica Boboteaza si Sfantul Ion sa fie considerate zile nelucratoare.
Presei Libere - P-ta. ... Presei Libere - P-ta. Arcului de Triumf - Bd. Maresal Prezan - P-ta. Charles de Gaulle - Cal.
google-analytics.com