Cautare

1107 de rezultate pentru "lupte libere" (4.74 secunde)
Dupa vizita la DNA, Dana Nastase a declarat ca a vrut sa afle ce probe au strans procurorii si a afirmat ca familia ei este, de fapt, victima unor lupte politice date prin intermediul Parchetului.
Suntem inscrisi pe o tendinta pozitiva din punct de vedere economic si ar fi pacat sa pierdem acest moment pentru lupte si dispute politice care nu pot sa aduca mari modificari pe scena politica", a spus Tariceanu.
Fost prim-vicepresedinte al PRM, Corneliu Ciontu este in prezent prim-vicepresedinte al PNG-CD. In aceasta calitate, deputatul a facut, in cursul zilei de ieri, o vizita la sediul Organizatiei Judetene a PNG, pentru a verifica "cum se misca" partidul in teritoriu.
Nu se stie cu ce ii va ajuta acest portofoliu in viitoarele lupte electorale, cert este ca democratii au devenit efectiv mai puternici.
Ei mai arata in scrisoarea adresata lui Stolojan ca nu il impiedica nimeni sa revina in PNL, sa isi sustina propriile idei si nici sa lupte pentru a le pune in aplicare din functia de presedinte de partid.
Liderul democratilor, Emil Boc, a declarat ieri ca PD este ingrijorat de faptul ca actualele lupte interne din PNL afecteaza actul de guvernare, stabilitatea politica, majoritatea parlamentara, indeplinirea promisiunilor din campania electorala, dar si asigurarea conditiilor de aderare a Romaniei la UE.
Liberalul este convins ca Sorin Oprescu era, cel mai probabil, singurul pesedist capabil sa lupte de pe pozitii egale cu liderii partidelor aflate la guvernare.
Principalul contestatar al PLD, si anume PNL, este, in prezent, preocupat de propriile lupte interne, in vederea Congresului care va avea loc la 12-13 ianuarie.
In final ar mai trebui spus faptul ca, desi e mare bucurie la organizatia liberala din judetul nostru, sint multi penelisti care isi fac griji pentru faptul ca organizatia lor nu are prea multi oameni pregatiti sa lupte la urmatoarele trei valuri de alegeri - europarlamentare, locale si parlamentare.
Seful statului a declarat ca Uniunea Europeana trebuie sa devina mai convingatoare pe plan european si sa lupte eficient cu provocarile interne.
Ei nu au drepturi pentru care sa lupte pentru ca nu exista o lege in acest sens. De unde sa le iau eu drepturi?.
Zawahiri a precizat ca musulmanii nu ar mai trebui sa respecte legile internationale si sa paraseasca organizatiile si partidele laice, cerandu-le in schimb sa ia armele si sa lupte sub stindardul islamului.
Cele mai importante evenimente Dupa mai multe luni de lupte Alianta Pensionarilor din orasul nostru a cistigat un prieten influent.
Daca in cazul asociatiilor regia trebuie sa lupte cu birocratia, nu aceleasi greutati le intampina cu agentii economici si utilizatorii de la case, carora le sisteaza direct furnizarea apei.
Mai multi reprezentanti ai societatii civile, care intimplator sau nu sint si simpatizanti ai sefului statului si probabil si ai PD, s-au hotarit sa lupte impotriva celor care pun in pericol democratia din tara noastra si il hartuiesc pe presedintele tuturor romanilor.
"Sunt proceduri absolut inacceptabile, pentru ca nu este spre folosul societatii daca lasam umbra suspiciunilor sa planeze asupra unor demnitari, iar aceste acuzatii sa devina instrumente ale unor lupte politice", a declarat vicepremierul Marko Bela.
In contextul in care seful SIE si-a dat demisia din motive inca necunoscute oficial, iar presedintele Traian Basescu a recunoscut ca Romania se afla in pragul unei crize politice majore, democratii duc ultimele lupte pentru ramanerea lor la guvernare.
"Intelegem ca prioritara in acest moment este relatia cu UE si am avertizat ca riscam sa pierdem startul daca punem interesele politice individuale deasupra interesului comun. Avem nevoie de un ministru de externe care sa lupte la Bruxelles pentru Romania", a mai spus Tariceanu.
Avem nevoie de un ministru de Externe care sa lupte la Bruxelles pentru Romania", a mai spus Tariceanu. Miscarea lui Tariceanu survine refuzului lui Traian Basescu de a semna decretul de numire a lui Adrian Cioroianu in functia de ministru de Externe.
El considera ca Opozitia, desi slaba, "isi poate permite sa faca pe agentul Puterii, deoarece aceasta Putere este divizata si macinata de lupte interne".
google-analytics.com