Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (2.43 secunde)
In cursul zilei de ieri a avut loc deschiderea oficiala a sediului Cefin din Constanta, situat pe b-dul Aurel Vlaicu nr.186.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, aflat simbata intr-o scurta vizita la Galati, a anuntat ca in foarte scurt timp toate porturile din tara aflate in administrarea statului vor trece in proprietatea primariilor municipiilor pe raza carora se afla acestea.
Ministrul Ludovic Orban si-a inceput seria de intilniri cu liderii sindicatelor din sectorul Transporturi navale. Reprezentantii sindicatului Rompilot si ai Asociatiei Pilotilor din Galati au fost primiti ieri la discutii de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.
Ieri, Santierul Naval Constanta a livrat cel de al 8-lea tanc chimic de 41.000 tdw si a 438-a nava construita in cei 115 ani de existenta.
La Hotelul Malibu din statiunea Mamaia se desfasoara in perioada 4-7 decembrie a.c. primul seminar regional organizat de Organizatia Maritima Internationala (IMO) referitor la sistemele anti-vegetative.
Cinci barci cu motor si o salupa pentru interventie rapida reprezinta "flota" de ambarcatiuni de serviciu care a fost cumparata si a intrat in dotarea personalului CN Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta.
Centrul comercial Romexpo a gazduit, la sfârsitul saptamânii trecute, unul dintre cele mai importante evenimente auto-moto din România, 4TuningDAYS, desfasurat concomitent cu Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB).
Renault a lansat ieri in Constanta cea de-a treia generatie Laguna, una din cele mai de succes modele ale grupului francez.
Povestea a început în 1976, când Lagonda, o masina futurista proiectata de William Towns, a fost prezentata publicului larg.
Potrivit normelor europene, in cazul mieilor si al iezilor, identificarea trebuie sa se realizeze prin aplicarea a doua crotalii, iar acest procedeu conditioneaza comercializarea animalelor.
AVAS a decalat termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea societatii, pentru ca italienii de la Alenia Aeronautica vor sa auditeze societatea.
Proprietarii exploatatiilor comerciale vor putea opta pentru identificarea porcilor fie prin utilizarea unei crotalii, fie prin aplicarea unui tatuaj, aceasta ultima varianta fiind mai putin costisitoare si mai usor de realizat, sustine directorul executiv Stanca Tudor.
Sute de studenti, care s-au gasit inregistrati ca restantieri la Biroul de Credit fara sa fi semnat vreodata un contract, dau bancile in judecata si cer daune de 10.000 mii de euro fiecare, potrivit portalului Banking News.
O afacere pornita de la zero de doi craioveni a ajuns recunoscuta pe plan national. Aproximativ 50 de tone de înghetata Top Gel ies zilnic pe poarta fabricii, în 83 de sortimente.
Sindicalistii de la Avioane Craiova au avut recent prima runda de negocieri cu reprezentantii Aero Vodochody, compania ceha care a achizitionat pachetul majoritar de 80,97% din actiunile constructorului de avioane.
România ar putea accepta oferta Washingtonului privind achizitionarea de avioane de lupta     F-16, în situatia în care guvernul american va oferi garantii Bucurestiului ca îi va facilita cumpararea de avioane F-35, viitorul standard al NATO, potrivit unor surse militare.
Tarom va achizitiona, anul viitor, patru aeronave Airbus, patru Boeing si doua aparate ATR, a declarat ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.
google-analytics.com