Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (3.35 secunde)
MAGAZIN: Dovezi OZN si opacitatea autoritatilor (Autor: DAN D. FARCAS) In decembrie 2017, a devenit publica existenta unui proiect, cu acronimul AAWSAP, prin care Agentia de Informatii a Armatei Americane dorea sa afle ce sunt OZN-urile si cum ar putea fi reproduse performantele lor, in scop militar.
MAGAZIN: New York Times, din nou despre OZN-uri (Autor: DAN D.
MAGAZIN: Apar tot mai multi martori (Autor: Dan D. Farcas) In martie 2019, in cadrul unei conferinte OZN, a avut loc o masa rotunda la care au fost invitati trei martori ai faimosului incident din jurul portavionului Nimitz din 2004:
MAGAZIN: Noutati privind o faimoasa intalnire OZN (Autor: Dan D. Farcas) - Obiecte neidentificate, de origine si intentie necunoscute, zboara nepedepsite in spatiul nostru aerian.
Actiunile presedintelui Basescu nu au ramas fara rasunet pe nici un nivel al societatii romanesti. Pe langa micii si marii functionari speriati sa nu-si piarda posturile, se pare ca din toate partile incep acum sa se faca valuri si presiuni asupra persoanei incomode care este Basescu.
Se tot vorbeste despre fenomenul aprcierii monedei noastre nationale. De curind un euro ajunsese sa fie cotat chiar sub 36.000 lei.
Un vis absurd s-a metamorfozat in cel mai scurt timp intr-un balaur cu sapte mii de capete mancatoare de bani de la buget.
Ion Iliescu a reaparut pe scena publica simbata, la Tirgul de carte. A lansat una dintre numeroasele sale colectii de cuvintari si declaratii prezidentiale.
Ion Iliescu a reaparut pe scena publica simbata, la Tirgul de carte. A lansat una dintre numeroasele sale colectii de cuvintari si declaratii prezidentiale.
Traian Basescu a cistigat presedintia Romaniei dupa o cursa scurta si violenta, ca o salupa rapida a pazei de coasta.
Traian Basescu a cistigat presedintia Romaniei dupa o cursa scurta si violenta, ca o salupa rapida a pazei de coasta.
Momentul in care lumea a intrat sub amenintarea terorismului pe fata nu pare deloc departe, desi au trecut 4 ani de atunci.
Dincolo de disputele politice, administrative, juridice si cum or mai fi ele prilejuite de indepartarea lui Constantin Contac, ceea ce ramine si trebuie sa dea gindit este faptul ca intre legalitate si nelegalitate este o distanta chiar mai mica de doua litere.
Suporterii olteni isi amintesc ca in toamna anului trecut cele doua formatii craiovene, Universitatea si FC Caracal (fosta FC Craiova, fosta Extensiv, dar cu viza de flotant in Caracal), au incheiat turul campionatului in subsolul clasamentelor, ingrijorind conducerile celor doua cluburi.
Nu sunt de acord cu declararea lui Basescu ca omul politic al anului; adevaratul om politic al anului este matusa Tamara care, alunecand pe meandrele concretului, a patruns in sinergia faptelor, determinand reverberatii politice care nu se vor stinge curand.
Masina propagandistica a Puterii functioneaza din ce in ce mai bine cand vine vorba despre pasii facuti in lupta anticoruptie.
"Puterea judecătorească a devenit un mijloc de a servi pentru eliminarea unor adversari politici sau competitori economici.
Europa rasufla usurata: Rusia si Ucraina au ajuns ieri la un acord referitor la pretul gazelor naturale livrate de gigantul energetic rus Gazprom pentru tara vecina in 2007, precum si asupra pretului de tranzit pe care-l va percepe Ucraina pentru ceilalti clienti ai Rusiei, respectiv statele membre UE.
Mare-i Gradina Domnului! In Romania noastra bolnava de politicieni carora le place sa-si puna poalele-n cap, dar tot ei, la o adica, ne cearta ca suntem tigani si ca ne facem noi de ras, am trait sa vad lucruri pe care chiar credeam ca nu se vor intampla.
google-analytics.com